ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επανεμφάνιση της Όλγας Τρέμη στην τηλεόραση μέσα από το OPEN

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Επανεμφάνιση της Όλγας Τρέμη στην τηλεόραση μέσα από το OPEN

Την τελευταία προεκλογική εβδομάδα επιστρέφει στην τηλεόραση η Ολγα Τρέμη, μέσα από τη συχνότητα του Open, με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η δημοσιογράφος θα εμφανιστεί στο κανάλι της Παιανίας την τελευταία εβδομάδα και συγκεκριμένα σε έκτακτη προεκλογική εκπομπή που θα παρουσιάσει στη βραδινή ζώνη ο Νίκος Στραβελάκης.

Ο τελευταίος θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής της βραδιάς της μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων και στο πλευρό του εκείνη τη νύχτα θα είναι και η Ολγα Τρέμη, σε ρόλο βασικής σχολιάστριας.

Τόσο οι πολιτικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν όσο και αυτές εντός του Open θα καθορίσουν εάν η επιστροφή της έμπειρης δημοσιογράφου θα είναι παροδική ή θα πάρει μόνιμο χαρακτήρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχει η πρόθεση από το Open, όπως ακούγεται, η συνεργασία να συνεχιστεί και μετά τις πιθανές δεύτερες εκλογές, με μια εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή, ωστόσο οι συζητήσεις είναι ακόμη σε αρκετά πρώιμο στάδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.