ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Επίσκεψη Ε.Ράμα στην Ελλάδα: Η κυβέρνηση «επιβραβεύει» τον Αλβανό πρωθυπουργό για την φυλάκιση του Φ.Μπελέρη

Ένα χρόνο μετά την σύλληψη δόθηκε η έγκριση στον Ε.Ράμα να έρθει στην Ελλάδα και να μιλήσει στην αλβανική κοινότητα!

Επίσκεψη Ε.Ράμα στην Ελλάδα: Η κυβέρνηση «επιβραβεύει» τον Αλβανό πρωθυπουργό για την φυλάκιση του Φ.Μπελέρη

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη «επιβραβεύει» τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα για την φυλάκιση του Φ.Μπελέρη επιτρέποντάς του να έρθει στην Ελλάδα στην επέτειο της σύλληψης του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και να μιλήσει στην αλβανική κοινότητα της χώρας στο κλειστό του Γαλατσίου!

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι μόλις τρεις μέρες πριν από τη σχετική εκδήλωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ομολόγησε πως η κυβέρνηση δεν έχει ενημέρωση για τον τόπο της εκδήλωσης του Εντι Ράμα!

Περίεργο γιατί την άδεια για να μιλήσει στο κλειστό του Γαλατσίου φέρεται να έδωσε η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου, ενώ η συνεννόηση έγινε μέσω της πρεσβείας της Αλβανίας με την εταιρεία Christmas Theater, η οποία έχει και την διαχείριση του γυμναστηρίου.

Το προσκλητήριο είναι για τις 10.30 το πρωί της Κυριακής (12/5).

Με λίγα λόγια όλοι ξέρανε εκτός από την κυβέρνηση! Ή τουλάχιστον έτσι θέλει να λέει!

Υποτίθεται ότι η επίσκεψη Ράμα χαρακτηρίζεται ως ιδιωτική. Αλλά μία επίσκεψη κατά την οποία θα συναθροιστεί πλήθος ομοεθνών του για να τον ακούσει για προεκλογικούς λόγους (αν και οι αλβανικές εθνικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο του 2025, ωστόσο ξεκινάει από τώρα τις προεκλογικές του περιοδείες) δεν μπορεί να είναι ιδιωτική.

Ιδιωτική επίσκεψη θα ήταν εάν ερχόταν στην Ελλάδα για να πάει να δει την Ακρόπολη ή το μουσείο της Ακροπόλεως, ή οτιδήποτε άλλο.

Από τη στιγμή που θα πραγματοποιήσει προεκλογική ομιλία ενώπιον χιλιάδων ανθρώπων, που σημαίνει ότι θα περάσει πολιτικά, γεωπολιτικά και άλλου είδους μηνύματα τα οποία μπορεί να μη συνάδουν με την ελληνική εθνική πολιτική, τότε η επίσκεψη του είναι όχι μόνο επίσημη αλλά και επικίνδυνη.

Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι επιδίωξε να έχει στο πλευρό του και την αλβανικής καταγωγής Ελληνίδα τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, η οποία διακριτικά όμως αρνήθηκε την πρόσκληση αυτή.

Είναι σαφές πως ο Έντι Ράμα επεδίωξε να χρησιμοποιήσει την λάμψη της διάσημης σταρ για ιδιοτελείς σκοπούς.

Και όλως τυχαίως επέλεξε να πραγματοποιήσει την ομιλία του στην επέτειο της σύλληψης του Φρέντι Μπελέρη.

Ούτε αυτό δεν χτύπησε κάποιο «καμπανάκι» στην κυβέρνηση; Τους φαίνεται φυσιολογικό αυτό και ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Φρέντι Μπελέρης θα είναι και υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές;

Βέβαια το πρόβλημα δεν βρίσκεται μόνο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και σε μεγάλο μέρος του ελληνικού πολιτικού συστήματος.

Η πρώην Υπουργός επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τωρινό στέλεχος της «Νέας Αριστεράς», Θεανώ Φωτίου, χαρακτήρισε ως «αλυτρωτισμό» την επίκληση της ονομασίας «Βόρεια Ήπειρος»!

Η δήλωση αυτή είναι εθνικά επικίνδυνη και ανιστόρητη. Γίνεται επίσης και κατανοητό γιατί όλα αυτά τα στελέχη που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και δημιούργησαν αυτόν τον πολιτικό σχηματισμό δεν μπορούσαν, να ακολουθήσουν την πολιτική γραμμή του Στέφανου Κασσελάκη που είναι σαφέστατα πατριωτική.

«Υπάρχουν προβλήματα. Δεν θέλω να πω όλες τις ιστορίες. Βόρεια Ήπειρος, η άλλη όψη του μπελερισμού. Μεγάλα προβλήματα. Όταν λες “Βόρεια Ήπειρος” δεν έχεις καταλάβει ότι αυτό εδώ είναι αλυτρωτισμός!» είπε η κυρία Φωτίου.

Η ίδια και πολλά από τα στελέχη του λεγόμενου παλαιού ΣΥΡΙΖΑ, που έφυγαν από το κόμμα της αντιπολίτευσης και ίδρυσαν τον δικό τους πολιτικό σχηματισμό ανήκουν σε μία συγκεκριμένου είδους Αριστερά, η οποία είναι εθνικά επικίνδυνη με διεθνιστική ατζέντα και πρέπει να διαγραφεί πολιτικά από τους Έλληνες πολίτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.