ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Επίσκεψη Κ.Μητσοτάκη στο Ζαγόρι: Ζητήθηκε να γίνει έλεγχος στα φαγητά και ποτά!

Πρωτοφανείς κινήσεις ελέγχου για το ταξίδι του πρωθυπουργού

Επίσκεψη Κ.Μητσοτάκη στο Ζαγόρι: Ζητήθηκε να γίνει έλεγχος στα φαγητά και ποτά!

Στο Ζαγόρι είχε βρεθεί το περασμένο Σάββατο ο Κ.Μητσοτάκης για να παραστεί σε εκδήλωση της Unesco στην κεντρική πλατεία Βίτσας Ζαγορίου αλλά αυτό που προκάλεσε αρνητικές εντυπώσεις και σκέψεις άλλων εποχών ήταν ότι εκτός της λήψης μέτρων ασφάλειας, έφτασαν  στο σημείο να κινητοποιηθεί μέχρι και ο ΕΦΕΤ για να… δοκιμάσει τα φαγητά και τα ποτά στο σημείο όπου θα παραθέτονταν δείπνο μετά!

Έγγραφο από την Ελληνική Αστυνομία έφτασε στα δύο Νοσοκομεία των Ιωαννίνων, το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική, τη Διεύθυνση Υγείας και  τον ΕΦΕΤ με οδηγίες για μέτρα ενόψει της παρουσίας του Πρωθυπουργού το Σάββατο στη Βίτσα!

Στις υπηρεσίες αυτές δίνονται οδηγίες για τη λήψη πολύ συγκεκριμένων μέτρων, κάτι που σε τοπικό επίπεδο δεν έχει προηγούμενο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται θα έπρεπε να ήταν σε ετοιμότητα τα νοσοκομεία ενώ ο ΕΦΕΤ θα έπρεπε να έχει μεριμνήσει για τον έλεγχο των τροφίμων και των ποτών που θα παρασχεθούν στον επίσημο, δηλαδή τον Πρωθυπουργό! 

Συγκεκριμένα η Ελληνική Αστυνομία ζητούσε:

-Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και το νοσοκομείο Χατζηκώστα να έχουν σε ετοιμότητα θάλαμο μετά κλίνη, έτοιμο για χρήση καθώς και το απαραίτητο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό σε κάθε συντρέχουσα περίπτωση.

-Το ΕΚΑΒ Ιωαννίνων να έχει σε ετοιμότητα ασθενοφόρο με ιατρό.

-Η Πυροσβεστική να λάβει προληπτικά μέτρα αρμοδιότητάς της.

-Η Περιφέρεια Ηπείρου/ Διεύθυνση Υγιεινής και ο ΕΦΕΤ Ηπείρου να προβούν στον έλεγχο των τροφίμων και των ποτών που θα παρασχεθούν στον εν θέματι επίσημο! EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • eggrafo m1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.