ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επιχειρηματίας για το «food pass»: «Θα μας βοηθήσει πολύ γιατί θα μπορέσουμε να κάνουμε αυξήσεις»!

Η κυβέρνηση θα επιδοτήσει την ακρίβεια!

Επιχειρηματίας για το «food pass»: «Θα μας βοηθήσει πολύ γιατί θα μπορέσουμε να κάνουμε αυξήσεις»!

Οι επιχειρήσεις θα χρησιμοποιήσουν το… food pass για να μπορέσουν να περάσουν τις δικές τους αυξήσεις στα προϊόντα όπως παραδέχεται σε τηλεοπτικό κανάλι επιχειρηματίας του Πειραιά!

Με λίγα λόγια η επιδότηση σοβιετικού τύπου που θα δώσει η κυβέρνηση δεν είναι για να στηρίξει τους καταναλωτές αλλά τις επιχειρήσεις που θέλουν να αυξήσουν τις τιμές των προϊόντων εδώ και πολύ καιρό και δεν μπορούσαν να το κάνουν!

Ο επιχειρηματίας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εξήγησε πως θα χρησιμοποιήσουν τη νέα επιδοματική πολιτική της κυβέρνησης.

«Σίγουρα θα βοηθήσει (σ.σ. το food pass) γιατί από τον προηγούμενο Φλεβάρη όλες τις αυξήσεις τις έχουν απορροφήσει οι επιχειρήσεις. Τώρα θα μας βοηθήσει αυτό ώστε να μπορέσουμε να περάσουμε κι εμείς κάποιες αυξήσεις. Γιατί έρχονται κι άλλες, δεν είναι μόνο αυτές που έχουν έρθει, ακριβαίνουν κι άλλο τα προϊόντα».

Όλα αυτά μετά από 3,5 χρόνια «επιτυχημένης» διακυβέρνησης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Marka2_/status/1604747976219693056?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1604747976219693056%7Ctwgr%5E9e553e72f9b0518efcf876730e537806fbd35a31%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbreak.gr%2Fellada%2F410161%2Fpos-mesa-se-liga-deyterolepta-katarreei-to-paramythaki-toy-food-pass%2F

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.