ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επιχείρηση-«ξέπλυμα» του παιδοβιαστή Η.Μίχου – Β.Ντούμας: «Η παιδεραστία & η παιδοφιλία είναι απλά… ελαττώματα»

Μετά την αμίμητη ατάκα του συνδικαλιστή της αστυνομίας Σταύρου Μπαλάσκα περί «άψογης οικογένειας Μίχου»

Επιχείρηση-«ξέπλυμα» του παιδοβιαστή Η.Μίχου – Β.Ντούμας: «Η παιδεραστία & η παιδοφιλία είναι απλά… ελαττώματα»

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ έχει ξεκινήσει μια μεγάλη επιχείρηση «ξεπλύματος» του παιδοβιαστή και κομματάρχη της ΝΔ Ηλία Μίχου και προσπαθούν να εμφανίσουν τις φρικιαστικές πράξεις του ως απόρροια ενός… ελαττώματος.

Σε λίγο θα πουν πως έφταιγε το 12χρονο παιδί που το βιάζανε κατ’εξακολούθηση ο Ηλίας Μίχος και όλα τα άλλα ανθρώπινα τέρατα.

Ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών, Βασίλης  Ντούμας είπε ότι «Το ελάττωμα αυτό της παιδεραστίας, της παιδοφιλίας υπάρχει χρόνια»!

Δηλαδή ο βιασμός κατ εξακολούθησει και η μαστροπεία ενός παιδιού είναι απλά… ελαττωματάκια!

https://twitter.com/Marka2_/status/1580793306413699072

Να πούμε πως ο Β.Ντούμας δεν είναι ο πρώτος που επιχειρεί να βγάλει «λάδι» τον παιδοβιαστή και μαστροπό, αφού και ο συνδικαλιστής της αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας στο ίδιο στούντιο του ΣΚΑΪ ανέφερε πως είναι «επιφανής» άνθρωπος  και πως είχε μια «καλή κοινωνική, άρτια οικογένεια» και μια «ιδιαίτερα καλή σύζυγο, επιφανής, πολύ καλή κυρία»…

Η οποία σύζυγος δεν δίστασε να επιχειρήσει να συγκαλύψει τα εγκλήματα του άνδρα της, όπως σχολίασε ο Δημήτρης Οικονόμου, για να ακουστεί η αισχρή ατάκα του Σταύρου Μπαλάσκα: «Ναι, αλλά εμείς δεν μπορούμε να της προσάψουμε κάτι»!

«Μπορεί να ήθελε να προστατέψει το παιδί της», είχε σιγοντάρει η Ντόρα Κουτροκόη για την προσπάθεια συγκάλυψης και εξαφάνισης της υπόθεσης…

Ναι, είναι ο ίδιος που έδινε συμβουλές για όσους ήθελαν να σκοτώσουν την γυναίκα τους για να «πέφτουν» στα… μαλακά (σ.σ. στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είμαστε καλά; Τι ακούμε;

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.