ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επιζήσασα του δυστυχήματος των Τεμπών αναδημοσιεύει βίντεο με τον Δ.Μαρκόπουλο: «Μόνος του δολοφονεί τον χαρακτήρα του»

Πως είδε τις δηλώσεις του το ελληνικό tweet

Επιζήσασα του δυστυχήματος των Τεμπών αναδημοσιεύει βίντεο με τον Δ.Μαρκόπουλο: «Μόνος του δολοφονεί τον χαρακτήρα του»

Ο βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος στην Εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών, Δημήτρης Μαρκόπουλος ο οποίος έχει πιαστεί πολλάκις να κάνει… χιουμοράκι με αδιανόητες ατάκες, προσβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο την διαδικασία και τη μνήμη των θυμάτων, βγήκε στα κανάλια και το μόνο που κατάφερε ήταν να εκτεθεί.  

«Προφανώς δεν είπα αυτό» ήταν η αντίδρασή του στον ΣΚΑΙ σχολιάζοντας τον σάλο που προκάλεσε η δήλωσή του «όταν είναι τόσες ημέρες στην Επιτροπή η κα Πέρκα, τι να κάνω άλλο; Το διασκεδάζω».

Ο βουλευτής της ΝΔ όχι μόνο παραποίησε την αλήθεια αλλά επιχείρησε να βγει και θιγμένος: «Σκοτώνοντας και δολοφονώντας τον χαρακτήρα μου με ψεύδη έλεγαν επί πέντε μέρες ότι γύρισα και είπα ότι διασκεδάζω στην εξεταστική επιτροπή» είπε και πρόσθεσε: «Προφανώς δεν είπα αυτό, είναι δυνατόν να μπει αυτό στη συζήτηση, απλά γύρισε η κα Πέρκα και μου είπε γιατί ρωτάω συνέχεια και γυρίζω και της λέω ναι κυρία Πέρκα νομίζετε ότι εγώ διασκεδάζω στην επιτροπή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Μαρκόπουλου αναδημοσίευσε στο Τwitter και η επιζήσασα του δυστυχήματος Ευδοκία Τσαγκλή, σχολιάζοντας: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας, μοιραστείτε το βίντεο γιατί έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια. Μόνος του δολοφονεί τον χαρακτήρα του, καθώς δολοφονεί την αλήθεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.