ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Εθνικές εκλογές από τις 23 Απριλίου μέχρι τις 4 Ιουνίου στην Ελλάδα για να προλάβουν τον Ρ.Τ.Ερντογάν που άλλαξε την ημερομηνία των εκλογών

Πώς καθορίζονται οι νέες ημερομηνίες

Εθνικές εκλογές από τις 23 Απριλίου μέχρι τις 4 Ιουνίου στην Ελλάδα για να προλάβουν τον Ρ.Τ.Ερντογάν που άλλαξε την ημερομηνία των εκλογών

Αλλάζει την ημερομηνία των εκλογών στην Τουρκία ο Ρ.Τ.Ερντογάν με νέα ημερομηνία πριν τις 18 Ιουνίου και αυτό φαίνεται ότι θα συμπαρασύρει και την Αθήνα για εκλογές αρχές Ιουνίου (κανονικά η καταληκτική ημερομηνία συμπλήρωσης της τετραετίας είναι την Κυριακή 2 Ιουλίου), οπότε οι εκλογές θα διεξαχθούν στο χρονικό διάστημα μετά το Πάσχα (το να διεξαχθούν Κυριακή των Βαΐων, στις 9 Απριλίου είναι σαφές ότι θα δημιουργήσει αρνητική εικόνα στο σώμα των πιστών και περαιτέρω φθορά της κυβέρνησης) μέχρι και την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου.

Δηλαδή από τις 23 Απριλίου μέχρι τις 4 Ιουνίου.

Στην Τουρκία η δήλωση «Θέλαμε να γίνουν οι εκλογές στις 18 Ιουνίου. Όμως επειδή αυτή η ημερομηνία συμπίπτει με την περίοδο των θερινών διακοπών, όταν ο κόσμος ταξιδεύει, σκεφτόμαστε να μεταφέρουμε λίγο νωρίτερα την ημερομηνία», του εκπροσώπου του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης Ομέρ Τσελίκ, όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα πρόωρων εκλογών, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. «», πρόσθεσε.

Οι βουλευτικές και προεδρικές εκλογές είναι προγραμματισμένες για τις 18 Ιουνίου και ο Ερντογάν έχει δηλώσει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα ότι θα γίνουν τον Ιούνιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτή η αλλαγή ημερομηνίας δεν ισοδυναμεί με πρόωρες εκλογές (…) Δεν υπάρχει ακόμη οριστική απόφαση από την ηγεσία του κόμματος, το εξετάζουμε», είπε ο Τσελίκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.