Εθνικό Μέτωπο: «Γιατί θα συνεργαστούμε στις εκλογές με το Εθνικό Κόμμα ‘Έλληνες”»

Τι δήλωσαν στην συνέντευξή τους οι Μ.Κώνστας και Χ.Γιώτης

Εθνικό Μέτωπο: «Γιατί θα συνεργαστούμε στις εκλογές με το Εθνικό Κόμμα ‘Έλληνες”»
Σήμερα, Τρίτη 28/06, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου προς τα μέσα επικοινωνίας ανακοινώνοντας την εκλογική τους συνεργασία τα κόμματα Εθνικό Κόμμα ” Έλληνες” και Εθνικό Μέτωπο, όπου τόνισαν την σημασία της ενότητας και την δυναμική που διαγράφει τόσο στο δρόμο προς τις κάλπες όσο και την απήχηση στην κοινωνία. 

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία Κεντρικής Διοικήσεως  του Εθνικού Μετώπου τοποθετήθηκαν ο Γ. Γ. του Εθνικού Μετώπου Μάνος Κώνστας και ο Χαράλαμπος Γιώτης περιφερειακός σύμβουλος μέλος του Εθνικού Συμβουλίου εκ μέρους του Εθνικού Κόμματος των “Ελλήνων” ενώ τη συζήτηση διεύθυνε ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος μέλος του Ε.Σ του Εθνικού Μετώπου.

Ο Χαράλαμπος Γιώτης αναφέρθηκε στην ξεχωριστή δυναμική που εμφανίζει το κόμμα καθημερινά, στην πλήρη διαφάνεια και την τήρηση των διαδικασιών ενώ κατήγγειλε την τροπολογία Βορίδη που επιχείρησε να θέσει το κόμμα εκτός νόμου.
Κατέδειξε την αρνητική πορεία του τόπου κατά την διακυβέρνηση Μητσοτάκη και επισήμανε την ανάγκη για πολιτική αλλαγή μέσα από τις τάξεις των πατριωτών.
Σημείωσε, επίσης, απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου ότι το ποσοστό του κόμματος είναι πολύ ψηλότερα από αυτό που δίνουν οι εταιρίες δημοσκοπήσεων οι οποίες είναι γνωστές για την υπηρεσία τους στο σύστημα.
Ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου Μ. Κώνστας  επισήμανε ότι η ιδιαίτερη βαρύτητα της συμφωνίας ορίζεται στο γεγονός ότι τερματίζει μια μεγάλη περίοδο κακοδαιμονίας όπου ο νοσηρός ηγεμονισμός, ο φατριασμός, οι ιδιοτέλειες έφεραν τον κατακερματισμό του πατριωτικού χώρου και του εθνικιστικού κινήματος.
Η συμφωνία όπως ανέφερε θα φέρει ενότητα στην πράξη και απευθυνόμενος στους ανέντακτους πατριώτες είπε ότι μπορούν να αποβλέπουν σε μια ευρεία συσπείρωση απέναντι στο σύστημα που διαθέτει μια τερατώδη εξουσία, επικοινωνιακή, οικονομική, πνευματική.
Σε ερώτημα δημοσιογράφου γιατί η σύμπραξη με το Εθνικό Κόμμα ” Έλληνες” όπου υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες είναι η καλύτερη επιλογή, απάντησε ότι οι λόγοι είναι η κοινή ιδεολογική και πολιτική προέλευση, η προγραμματική σύγκλιση που προέκυψε χωρίς εξοντωτικές διαβουλεύσεις αφού υπάρχει ταύτιση κι ακόμα ότι θεωρεί ότι δεν είναι δυνατόν να ακυρώνονται ιδέες και πρόσωπα με δικαστικές αποφάσεις.
Ο Μ. Κώνστας απαντώντας επεσήμανε ότι η απόφαση λήφθηκε με  ομόφωνη απόφαση των στελεχών που έχουν τεθεί στον αγώνα και ο ίδιος θα είναι υποψήφιος στο Δυτικό Τομέα Αθηνών.
Και οι δύο εκπρόσωποι επέμειναν ότι η συνεργασία είναι βαθύτερη από τα όρια μιας εκλογικής συνεργασίας και θα αποτελέσει εφαλτήριο για νέους αγώνες σε ολόκληρο το φάσμα της δημόσιας ζωής.
Ανέφεραν ακόμα ότι είναι έτοιμοι όποτε ανακοινωθεί ο χρόνος των εκλογών και ότι τα κόμματα έχουν αποδείξει με τη συνέπειά τους, το ήθος , την ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση ότι αποτελούν εθνική ελπίδα. Όλα τα αναχώματα που κατασκευάζει το σύστημα θα αποκαλυφθούν και τεθούν στο περιθώριο.
Η εκλογική συνεργασία του κόμματος του Εθνικού Μετώπου με το νεοσύστατο πολιτικό σχηματισμό «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη, είναι έτοιμη να «κατέβει» στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, καθώς όπως είπαν «το «έκτρωμα» Βορίδη προσπάθησε να φιμώσει τον Η.Κασιδιάρη και το κόμμα που δημιούργησε. Δεν υπάρχει καμία επιπλοκή, είμαστε έτοιμοι για όλα.»
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.