ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΕΥΠ: «Και να έρθει ο Ν.Ανδρουλάκης να ενημερωθεί γιατί τον παρακολουθούσαμε δεν θα του πούμε»!

Η κυβέρνηση διαψεύδει τον εαυτό της...

ΕΥΠ: «Και να έρθει ο Ν.Ανδρουλάκης να ενημερωθεί γιατί τον παρακολουθούσαμε δεν θα του πούμε»!

Η EYΠ με έγγραφο της προς την ΑΔΑΕ ενημέρωσε πως ακόμα και αν ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νίκος Ανδρουλάκης επισκεφτεί τα γραφεία της υπηρεσίας στην Κατεχάκη δεν θα μάθει τον λόγο για τον οποίο παρακολουθούνταν!

Φυσικά αυτό καταρρίπτει και το ίδιο το κυβερνητικό αφήγημα με βάση το οποίο εάν ήθελε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ν.Ανδρουλάκης θα μπορούσε να επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία της ΕΥΠ και να ενημερωθεί ο ίδιος τους λόγους της παρακολούθησής του.

Εδώ όμως προκύπτει κάτι πολύ σημαντικότερο. Για να αυτοδιαψεύδεται η ίδια η κυβέρνηση αυτό σημαίνει πως δεν υπήρχε καμία αιτία «νόμιμης» επισύνδεσης για να παρακολουθείται το κινητό τηλέφωνο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Στο έγγραφο που διάβασαν οι βουλευτές της Εξεταστικής για την ενημέρωση της ΑΔΑΕ από την ΕΥΠ στις δυο επισκέψεις στα γραφεία της στην Κατεχάκη αναφέρεται όπως είπαν στην ΑΔΑΕ, από την ΕΥΠ, ότι αν μεταβεί στην οδό Κατεχάκη για ενημέρωση ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ενημερωθεί «για όσα επιτρέπει ο νόμος».

Όμως ο νόμος της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν επιτρέπει (απαγορεύει) να ενημερώνεται ο παρακολουθούμενος για το λόγο που παρακολουθούνταν!

Συνεπώς δεν θα ενημερωθεί ποτέ. Για να το κάνουμε ακόμα ξεκάθαρο αν ο Ν.Ανδρουλάκης πραγματοποιούσε πράξεις θεωρούνται επιζήμιες για την χώρα ή είναι εγκληματικής φύσεως, η κυβέρνηση θα ήταν η πρώτη που θα το έκανε «σημαία» της.

Όμως δεν θέλει με τίποτε να αποκαλυφτεί ο λόγος για τον οποίο διατάχθηκε η επισύνδεση που σημαίνει ότι ο λόγο ΔΕΝ ΗΤΑΝ νόμιμος, αλλά πολιτικός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.