ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ευρωεκλογές: Αγρότες, ν/σ για τεκνοθεσία από ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια και ελεύθεροι επαγγελματίες μπορεί να στοιχίσουν στη ΝΔ

Η δυσαρέσκεια και η οργή περισσεύουν - Μένει να φανεί αν θα μετουσιωθούν σε αποδοκιμασία στις κάλπες

Ευρωεκλογές: Αγρότες, ν/σ για τεκνοθεσία από ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια και ελεύθεροι επαγγελματίες μπορεί να στοιχίσουν στη ΝΔ

Οι αγρότες που θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Σεπτέμβριο για να… λάβουν κάτι, όπως είπε ο υπουργός Επικρατείας Μ.Βορίδης, το ν/σ για τεκνοθεσία από ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που ασχέτως εισοδήματος ξαφνικά βγάζουν 10.000 ευρώ ετησίως, μπορεί τελικά να στοιχίσουν στη ΝΔ στις ευρωεκλογές.

Το ν/σ για την τεκνοθεσία από ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια θίγει τον σκληρό δεξιό πυρήνα των ψηφοφόρων της ΝΔ και πρόκειται για κάτι το οποίο δεν μπορούν και δεν θα μπορέσουν να «χωνέψουν» ποτέ.

Το τρίπτυχο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» είναι εκ των ουκ άνευ για τους ψηφοφόρους αυτούς και η στάση του Μάκη Βορίδη και άλλων στελεχών που υποτίθεται πως ανήκουν στην δεξιά πτέρυγα της ΝΔ, δεν τους ικανοποιεί.

Το να απέχουν αντί να ψηφίσουν ή μάλλον να καταψηφίσουν το θεωρούν κοροϊδία.

Οι αγρότες αποτελούσαν ανέκαθεν μία κοινωνική ομάδα που ψήφιζε και στήριζε Νέα Δημοκρατία.

Άλλωστε το ομολόγησε με παραστατικό τρόπο και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία είπε πως στους αγρότες το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είχε ποτέ καμία διείσδυση.

Όταν όμως βλέπουν μία κυβέρνηση να στηρίζει την πολιτική της ΕΕ η οποία αποσκοπεί στην εξόντωση της παραδοσιακής γεωργίας και κτηνοτροφίας και να τους λένε να περιμένουν μέχρι τον Σεπτέμβριο για να δουν μήπως… πάρουν κάτι από αυτά που ζητάνε, τότε κι αυτοί με την σειρά τους δεν έχουν κανένα λόγο να μην δείξουν την δυσαρέσκειά τους στις ευρωεκλογές του Ιουνίου που άλλωστε είναι εκλογές που χαρακτηρίζονται από την χαλαρή ψήφο και παραδοσιακά χρησιμεύουν για να σταλθεί «μήνυμα» στην εκάστοτε κυβέρνηση πως «δεν πάει καλά».

Μία άλλη παραδοσιακοί κοινωνική τάξη που ανέκαθεν ψηφίζεται Νέα Δημοκρατία είναι των ελεύθερων επαγγελματιών.

Πολλοί από αυτούς επιβιώνουν με μεγάλη δυσκολία και έχουν όντως πολύ μικρά εισοδήματα.

Όχι γιατί το θέλουν, αλλά γιατί η αγορά έχει εξαθλιωθεί κι αυτές τις δυνατότητες έχει.

Η νυν κυβέρνηση όμως προεκλογικά τους κορόιδεψε και αμέσως μετά τις εκλογές τους επέβαλε ένα βαρύ φορολογικό «χαράτσι» θεωρώντας πως όλοι τους κάνουν «χρυσές δουλειές» και έχουν εισοδήματα άνω των 10.000 ευρώ.

Η αλήθεια είναι πως αυτοί που γράφουν και παράγουν τους νόμους στην Ελλάδα 10.000 ευρώ πληρώνονται… μηνιαίως. Θεωρούν λοιπόν πως είναι αδιανόητο κάποιοι άνθρωποι να ζουν με τόσο λίγα χρήματα.

Η αλήθεια είναι πως μετά την δήλωση του Γιώργου Κατρούγκαλου για δυσβάσταχτη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών, Η συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα ψήφισε «μονοκούκι» ΝΔ.

Το σίγουρο είναι ότι πάρα πολλοί από αυτούς το έχουν μετανιώσει.

Υπάρχουν λοιπόν πολλές χιλιάδες ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας που είναι εξοργισμένοι με την κυβέρνηση και είναι γεμάτοι δυσαρέσκεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μένει να φανεί εάν θα εκφραστούν έτσι και στις ευρωεκλογές. Φυσικά, για να γίνει αυτό πρέπει «να κουνήσουν λίγο τα χέρια τους» και τα κόμματα της αντιπολίτευσης…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.