ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Καλλιάνος για την απώλεια του πατέρα του: «Θα κινηθώ νομικά» – Α.Γεωργιάδης: «Μίλησε απαξιωτικά ο αδελφός του – Το ΕΣΥ είναι καλό»

«Δεν έχω βιώσει ξανά τέτοιο πόνο -Το έζησα σήμερα»

Γ.Καλλιάνος για την απώλεια του πατέρα του: «Θα κινηθώ νομικά» – Α.Γεωργιάδης: «Μίλησε απαξιωτικά ο αδελφός του – Το ΕΣΥ είναι καλό»

Ράκος είναι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, μετά τον θάνατο του πατέρα του, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 79 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου κατέληξε στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου νοσηλευόταν τα τελευταία 24ωρα αφού είχαν προηγηθεί σοβαρότατες καταγγελίες από τον ίδιο για τις άθλιες συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του.

«Δεν ξέρω που βρίσκομαι. Είμαι θολωμένος. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν έχω δύναμη να περπατήσω. Σκέφτομαι την οικογένειά μου, η ζωή θα συνεχιστεί αλλά ο πόνος θα μείνει. Δεν έχω βιώσει ξανά τέτοιο πόνο. Το έζησα σήμερα. Αν δεν χάσεις δικό σου άνθρωπο δεν καταλαβαίνει κανείς τον πόνο», ανέφερε ο κύριος Καλλιάνος στο MEGA.

«Το ΕΣΥ ήταν έτοιμο να υποδεχτεί τον πατέρα μου σε κάποια ΜΕΘ. Το θέμα είναι ο διευθυντής του Αττικού δεν έβαζε τον πατέρα μου. Εκτιμούσαν πως είναι πάρα πολύ καλά και ήταν υπέροχες οι εξετάσεις του.

Αντίθετα μας έλεγαν πως πήγαινε καλύτερα», συνέχισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για την περιπέτεια της υγείας του πατέρα του, η οποία δεν εξελίχτηκε δυστυχώς με αίσιο τέλος.

«Ο γιατρός μου που είναι γιατρός έπεσε στα πόδια των συναδέλφων του για να βοηθήσει τον πατέρα μας και να τον βάλουν σε ΜΕΘ», συνέχισε ο κύριος Καλλιάνος, λέγοντας ότι πρόκειται να αναζητήσει το δίκιο του νομικά.

«Έχω όλα τα μηνύματα στα χέρια μου, τα ηχητικά. Όλα αυτά θα κατατεθούν στον κύριο Κούγια που θα αναλάβει την υπόθεση για να οδηγηθούν εκεί που πρέπει οι άνθρωποι που στέρησαν τη ζωή του πατέρα μου. Θα κινηθώ σκληρά νομικά, επιθετικά νομικά… Το “Αττικόν” τώρα είπε ότι είχε προβλήματα πολλά (ο ασθενής). Τότε γιατί μας έλεγαν ότι είναι υπέροχες οι εξετάσεις του;» αναρωτήθηκε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ο κύριος Καλλιάνος, κατέληξε λέγοντας πως «έκανα τα πάντα να σώσω τον πατέρα μου. Δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν αυτοί που φταίνε για τον θάνατό του».

Άδωνις Γεωργιάδης: Έχουν τηρηθεί όλα τα πρωτόκολλα

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, από την πλευρά του δήλωσε πως «ως προς τη ουσία της υπόθεσης πράγματι διατάχθηκε ΕΔΕ μετά τον θάνατο του κ. Καλλιάνου, ώστε να καταγραφούν ενόρκως όλα τα γεγονότα και να ελεγχθεί δικαστικά εάν η διαδικασία που προβλέπεται έχει τηρηθεί. Η εικόνα που έχω είναι ότι έχουν τηρηθεί όλα τα πρωτόκολλα».

Αναφερόμενος ο υπουργός Υγείας στις δηλώσεις του αδελφού του Γιάννη Καλλιάνου είπε: «Μίλησε κάπως απαξιωτικά συνολικά για τους γιατρούς στην Ελλάδα. Αυτό θα μου επιτρέψετε να πω δεν είναι αλήθεια, η Ελλάδα έχει καλούς γιατρούς. Το ΕΣΥ έχει καλούς γιατρούς και το νοσοκομείο Αττικόν είναι καλό νοσοκομείο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.