ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Κύρτσος για την «Ελευθερία του Τύπου» στην Ελλάδα: «Εθνική ντροπή αν παραμείνει στην εξουσία ο Κ.Μητσοτάκης»

«Όρμπαν-Ουγγαρία στη θέση 72 και Μητσοτάκης-Ελλάδα στη θέση 107»

Γ.Κύρτσος για την «Ελευθερία του Τύπου» στην Ελλάδα: «Εθνική ντροπή αν παραμείνει στην εξουσία ο Κ.Μητσοτάκης»

Νέα «βέλη» κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη εξαπολύει μέσω Twitter ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος στο περιθώριο της νέας έκθεσης – «ράπισμα» των Ρεπόρτερς Χωρίς Σύνορα (RSF) για την Ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα, η οποία φέρνει την χώρα στην ντροπιαστική 107η θέση της κατάταξης ανάμεσα σε 180 χώρες.

«Όρμπαν-Ουγγαρία στη θέση 72 (επί συνόλου 180 χωρών) στην ελευθερία των ΜΜΕ,σύμφωνα με την ετήσια έκθεση των Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα» σημειώνει ο Γιώργος Κύρτσος και καταλήγει ως εξής: «Μητσοτάκης-Ελλάδα στη θέση 107.Θα είναι εθνική ντροπή αν παραμείνει στην εξουσία!».

Υπενθυμίζεται πως στην εν λόγω έκθεση η Ελλάδα ξεπέρασε… επιτέλους το Τσαντ στον δείκτη ελευθερίας του Τύπου, παραμένοντας στην τελευταία θέση της ΕΕ και των Βαλκανίων, με υπογραφή της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.