ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Γ.Κύρτσος: «Η ΕΕ αναζητά τις ευθύνες Μητσοτάκη για τον ασφυκτικό περιορισμό της ελευθερίας του Τύπου – Τα ΜΜΕ το κρύβουν»

«Ρεκόρ δημόσιου και ιδιωτικού χρέους»

Γ.Κύρτσος: «Η ΕΕ αναζητά τις ευθύνες Μητσοτάκη για τον ασφυκτικό περιορισμό της ελευθερίας του Τύπου – Τα ΜΜΕ το κρύβουν»

Αιχμηρός ήταν για άλλη μία φορά για τον ασφυκτικό περιορισμό της ελευθερίας του Τύπου και τις ευθύνες προσωπικά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter.

Αναφέρθηκε επίσης στην τραγική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και το νέο γαλαξιακό ρεκόρ δημοσίου χρέους.

«Με Μητσοτ. πίσω στην προ χρεωκοπίας κατάσταση. Ρεκόρ δημόσιου,ιδιωτικού χρέους», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής σε ανάρτησή του και συμπληρώνει πως «”αναπνέουμε” χάρη στην αλλαγή πολιτικής ΕΕ».

Σε νεότερη ανάρτησή του ο Γιώργος Κύρτσος αναφέρεται στην σιωπή των ελληνικών ΜΜΕ σχετικά με την καταβαράθρωση της Ελλάδας σε σειρά δεικτών που αφορούν την Ελευθερία του Τύπου και στον ευρωπαϊκό αντίκτυπο που έχουν οι κυβερνητικές πρακτικές περιορισμού της ελευθερίας των ΜΜΕ.

«Στην ΕΕ ψάχνονται για περιορισμό ελευθερίας ΜΜΕ στην Ελλάδα, με ευθύνη Μητσοτ.», επισημαίνει ο Γιώργος Κύρτσος και σημειώνει ότι «το 90% των ελληνικών ΜΜΕ το αγνοεί επιδεικτικά, ενισχύοντας τις εκτιμήσεις για ασφυχτικό κυβερνητικό έλεγχο στα ΜΜΕ»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.