ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Γ.Οικονόμου: «Εκλογές από την άνοιξη και μετά» – Από το «μύρισαν εκλογές» πάνε στο «τέλος της 4ετίας»

Αφού ο Κ.Μητσοτάκης άνοιξε θέμα πρόωρων εκλογών και είδε ότι δεν του «βγαίνει»

Γ.Οικονόμου: «Εκλογές από την άνοιξη και μετά» – Από το «μύρισαν εκλογές» πάνε στο «τέλος της 4ετίας»

Σε… οριοθέτηση της χρονικής περιόδου διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών του 2023 προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ προσδιορίζοντάς την κάπου την άνοιξη.

Το θέμα των εκλογών το είχε ανοίξει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέγοντας την περίφημη φράση του «μύρισαν εκλογές».

Προφανώς ήθελε να δει αντιδράσεις και να λάβει μετρήσεις των τάσεων του εκλογικού σώματος. Αυτές δεν ήταν καλές και αποφάσισε εκ νέου να αναβάλει την εκλογική διαδικασία προς το τέλος της τετραετίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι οι κάλπες θα στηθούν «κοντά στο τέλος της τετραετίας», ακολουθώντας τη γραμμή της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τη διεξαγωγή εκλογών στο τέλος της τετραετίας. Στη συνέχεια ωστόσο, σημείωσε χαρακτηριστικά πώς «δεν νομίζω να μας κατηγορεί κανείς για δύο ή τρεις μήνες νωρίτερα», συμπληρώνοντας ότι οι εκλογικές διαδικασίες είναι πιθανό να τρέξουν «από την άνοιξη και μετά», σε μία δήλωση που ρίχνει εκ νέου νερό στον «μύλο» της εκλογολογίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «ξέκοψε» κάθε συζήτηση περί σύμπλευσης με την Ελληνική Λύση, συζητώντας για την πιθανότητα μετεκλογικής συνεργασίας, δηλώνοντας νωρίτερα ότι ο στόχος της ΝΔ παραμένει η «αυτοδύναμη κυβέρνηση», εκφράζοντας αισιοδοξία για επίτευξη του εν λόγω στόχου σε κάλπες με ενισχυμένη αναλογική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.