ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γ.Οικονόμου για το οπαδικό επεισόδιο στη Νέα Ιωνία: «Μηδενική ανοχή»

«Η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται σε εγρήγορση»

Γ.Οικονόμου για το οπαδικό επεισόδιο στη Νέα Ιωνία: «Μηδενική ανοχή»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου μέσω μιας ανάρτησης στο Twitter αναφέρθηκε στην οπαδικό επεισόδιο που συνέβη στη Νέα Ιωνία και τόνισε ότι «Η βία με αθλητικό υπόβαθρο δεν αφορά πια μόνο τα γήπεδα ή τις ημέρες των αθλητικών γεγονότων».

Ο Γιάννης Οικονόμου είπε ότι η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται σε εγρήγορση με στόχο να βελτιώνεται συνεχώς σε επιχειρησιακό επίπεδο και με μηδενική ανοχή.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Οικονόμου αναφέρει σε ανάρτηση του:

«Το γεγονός αυτό ήρθε να μας υπενθυμίσει ότι η βία με αθλητικό υπόβαθρο δεν αφορά πια μόνο τα γήπεδα ή τις ημέρες των αθλητικών γεγονότων και ότι βρίσκει πεδίο ακόμη και σε πολύ μικρές ηλικίες.

Αγγίζει, πια, σχεδόν κάθε κοινωνικό χώρο και ταλαιπωρεί όλα τα κράτη. Ευρύτερα, η πανευρωπαϊκή δικτύωση των οργανωμένων οπαδών και η διασύνδεσή τους με το οργανωμένο έγκλημα και τον πολιτικό εξτρεμισμό ανησυχούν πρωτίστως τις ευρωπαϊκές χώρες. Ο δραστικός περιορισμός της βίας με αθλητικό υπόβαθρο απαιτεί ολιστικό σχέδιο, με παρεμβάσεις πολιτικού, κοινωνικού, εκπαιδευτικού και αστυνομικού χαρακτήρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται σε εγρήγορση και υλοποιεί εντατικά το σχεδιασμό της τόσο στο επίπεδο της πρόληψης και της επιτήρησης, όσο και σε εκείνο της καταστολής. Με συνεχή προσπάθεια, με στόχο να βελτιώνεται συνεχώς σε επιχειρησιακό επίπεδο, ανυποχώρητα και με μηδενική ανοχή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.