ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Οικονόμου: «Ο Α.Τσίπρας εμφανίζει ως επιτυχία το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο»

«Έχει το θράσος να ζητάει και τα ρέστα»

Γ.Οικονόμου: «Ο Α.Τσίπρας εμφανίζει ως επιτυχία το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου απάντησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «εμφανίζει ως επιτυχία το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο και τα 100 δισ. που χρέωσε τους Ελληνες».

Ψέματα και μετατροπή του άσπρου σε μαύρου καταλογίζει στον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το τέλος της ενισχυμένης εποπτείας.

Η ευρωπαϊκή ηγεσία σήμερα συγχαίρει την Ελλάδα

Ο Γιάννης Οικονόμου επιτίθεται με σφοδρότητα κατά του κ. Τσίπρα λέγοντας ότι «έχει το θράσος να ζητάει και τα ρέστα και να εμφανίζει μάλιστα ως επιτυχία το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο και τα 100 δισ. που χρέωσε τους Ελληνες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η ευρωπαϊκή ηγεσία συγχαίρει σήμερα την Ελλάδα για την έξοδο από την Ενισχυμένη Εποπτεία. Ο κ. Τσίπρας, που έχει ταυτιστεί με τις πιο σκοτεινές μέρες της μνημονιακής περιόδου, με το ψέμα, την εξαπάτηση, τον διχασμό, τους φόρους, τις περικοπές, το τσάκισμα της μεσαίας τάξης και την περιθωριοποίηση της χώρας, έχει το θράσος να ζητάει και τα ρέστα και να εμφανίζει μάλιστα ως επιτυχία το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο και τα 100 δισ. που χρέωσε τους Ελληνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

»Αμετανόητος, εξακολουθεί να βαδίζει τον δρόμο του ψέματος επιχειρώντας ξανά να κάνει το μαύρο, άσπρο. Γιατί είναι το μόνο που ξέρει να κάνει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.