ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ.Πλακιωτάκης: «Δεν θα δεχθούμε σε καμία περίπτωση αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων»

«Στείλαμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ελλάδα έχει θαλάσσια σύνορα και τα προστατεύει με αποτελεσματικότητα»

Γ.Πλακιωτάκης: «Δεν θα δεχθούμε σε καμία περίπτωση αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων»

Ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, με αφορμή τη σύγκρουση των φορτηγών πλοίων στα ανοικτά της Χίου, τόνισε το πρωί της Κυριακής, πως «το ξεκάθαρο μήνυμα που έχουμε στείλει προς όλες τις κατευθύνσεις είναι ότι δεν θα δεχθούμε σε καμία περίπτωση αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων».

«Από την πρώτη στιγμή και ως Λιμενικό Σώμα και ως Ένοπλες Δυνάμεις, εμφανίσαμε μία μέγιστη επιχειρησιακή ετοιμότητα και αποφασιστικότητα και στείλαμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ελλάδα έχει θαλάσσια σύνορα και τα προστατεύει με αποτελεσματικότητα», ανέφερε παράλληλα.

«Γι’ αυτό τα τελευταία χρόνια έχουμε προχωρήσει, ειδικά στο Λ.Σ., στο μεγαλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα, με προϋπολογισμό πάνω από 600 εκατ. ευρώ», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.