ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Τσίπρας: «Η ΕΥΠ έχει λειτουργήσει ως εγκληματική οργάνωση»

Τι είπε αναφερόμενος στο να η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών είχε ενημερώσει τον Α.Τσίπρα σε για την σύνδεση των υποψηφίων στους στην Θράκη με το τουρκικό προξενείο

Γ.Τσίπρας: «Η ΕΥΠ έχει λειτουργήσει ως εγκληματική οργάνωση»

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, στη σκιά της καταγγελίας του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε ενημερωθεί πριν από τις εκλογές για την παρέμβαση του τουρκικού προξενείου υπέρ υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη και αφού ρωτήθηκε αρκετές φορές – χωρίς να δίνει απάντηση – αν η ΕΥΠ ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών «έχει λειτουργήσει ως εγκληματική οργάνωση».

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Στην παρατήρηση αν όντως αναφέρεται με τον χαρακτηρισμό «εγκληματική οργάνωση» για την ΕΥΠ, ο Γιώργος Τσίπρας συνέχισε στον ίδιο τόνο και είπε ότι «έχει λειτουργήσει ένα κομμάτι της ΕΥΠ ως εγκληματική οργάνωση για τις παρακολουθήσεις».

Παρά τις συνεχείς ερωτήσεις αν όντως έχει γίνει ενημέρωση προς τον Αλέξη Τσίπρα από την ΕΥΠ, ο Γιώργος Τσίπρας αν και τις περισσότερες φορές δεν απαντούσε, κάποια στιγμή είπε ότι «ενημερώσεις κατά καιρούς γίνονται διάφορες» προσθέτοντας ότι «εμείς το 2019 δεν είπαμε ποιες έγιναν και ποιες δεν έγιναν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ αν και επέμεινε στη μεγαλύτερη διάρκειά της ότι οι δύο υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν αναφερθεί ποτέ σε «τουρκική μειονότητα», κάποια στιγμή παραδέχθηκε ότι το έχει κάνει ο κ. Ζεϊμπέκ προσθέτοντας ότι «όταν το έκανε μια φορά, δέχθηκε παρατήρηση»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.