ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ.Βαρουφάκης: Παρακολουθούσαν και το δικό μου κινητό το 2015

«Tα αποδεικτικά στοιχεία παρακολούθησης του δικού μου τηλεφώνου είναι πέραν αμφισβήτησης»

Γ.Βαρουφάκης: Παρακολουθούσαν και το δικό μου κινητό το 2015

Μία μέρα μετά την σοβαρή καταγγελία του Νίκου Ανδρουλάκη ότι υπήρξε απόπειρα παραβίασης του κινητό του τηλεφώνου από κακόβουλο λογισμικό παρακολούθησης, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, συντάσσεται με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και αποκαλύπτει ότι και ο ίδιος έχει υποστεί παρόμοια παραβίαση.

Πιο συγκεκριμένα σε ανάρτηση του τονίζει ότι τα αποδεικτικά στοιχεία παρακολούθησης του δικού του τηλεφώνου «είναι πέραν αμφισβήτησης».

Η ανάρτηση του Γιάνη Βαρουφάκη:

Πράγματι, τέτοιες καταγγελίες παρακολουθήσεων απαιτούν απάντηση από επίσημα χείλη. Είναι μια θλιβερή πρακτική που την γνωρίζω καλύτερα απ’ όσο θα ήθελα. [Όπως έχω δηλώσει δημόσια, τα αποδεικτικά στοιχεία παρακολούθησης του δικού μου τηλεφώνου είναι πέραν αμφισβήτησης.]

Συμφωνά με πηγές του ΜΕΡΑ25 ο Γιάνης Βαρουφάκης το 2015 είχε αντιληφθεί ότι παρακολουθούσαν το κινητό του κάτι που αναφέρει και σε ένα από τα βιβλία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.