ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Για την Β’ Πειραιώς ετοιμάζει ο Κ.Μητσοτάκης τον Σπύρο Ρίτσαρντ Χαγκαμπιμάνα

Μετά την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Κυριάκος θέλει να εκλέξει και τον πρώτο μαύρο βουλευτή

Για την Β’ Πειραιώς ετοιμάζει ο Κ.Μητσοτάκης τον Σπύρο Ρίτσαρντ Χαγκαμπιμάνα

Μια έκπληξη στους βουλευτές της Β’Πειραιώς ετοιμάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ του Σπύρου Ρίτσαρντ Χαγκαμπιμάνα.

Στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές, εξελέγη πρώτος σε σταυρούς σύνεδρος στη Β’ Πειραιά, μένει στη Νίκαια και εργάζεται στη Γενική Γραμματεία Μετανάστευσης.

Η καταγωγή του είναι από το Μπουρουντί και ήρθε στην Ελλάδα για να φοιτήσει στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Συνέχισε τις σπουδές του στη Νομική Σχολή Αθηνών, όπου και έγινε μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Όταν αποφάσισε να επιστρέψει στη χώρα καταγωγής του, το εκεί καθεστώς τον φυλάκισε και χρειάστηκε η εμπλοκή των ελληνικών Αρχών για να αποφυλακιστεί και να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα το 2016.

Όταν σε συνέντευξή του, ρωτήθηκε γιατί διάλεξε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ανάμεσα σε άλλα απάντησε: «Ως αξιωματικός του Ναυτικού έχω ιδιαίτερα συναισθήματα για την πατρίδα μου και δεν θα μπορούσα να είμαι σε ένα κόμμα που δεν έχει και πατριωτικά χαρακτηριστικά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υποψηφιότητά του θα φέρει μεγάλο πονοκέφαλο για τους συνυποψηφίους του και ειδικά τους εκλεγμένους βουλευτές στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια, καθώς ο Μητσοτάκης φαίνεται να θέλει να τον πριμοδοτήσει, αφού μετά την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θέλει να εκλέξει και τον πρώτο μαύρο βουλευτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.