ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γιάννης Λοβέρδος: Υπουργοί κάνουν την πάπια – Δεν υποστηρίζουν την κυβέρνηση

Δηλώσεις για το εσωτερικό της ΝΔ

Γιάννης Λοβέρδος: Υπουργοί κάνουν την πάπια – Δεν υποστηρίζουν την κυβέρνηση

Καζάνι που βράζει είναι η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών καθώς μετά τις αρχικές εσωκομματικές αντιπαραθέσεις που έμεναν πίσω από τις κλειστές πόρτες, πλέον έχουν αρχίσει και βγαίνουν προς τα έξω με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Έτσι, μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη που μιλούσε για εξαφανισμένους υπουργούς, σειρά πήρε ο Γιάννης Λοβέρδος. Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο Attica Tv το πήγε ένα βήμα παραπέρα και έκανε λόγο για υπουργούς που «κάνουν την πάπια». Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, ο Γιάννης Λοβέρδος απάντησε:

«Γνωρίζω ότι υπάρχουν υπουργοί που κάνουν την πάπια. Το ξέρω, είναι σαφές. Είναι αυτοί που δεν βγαίνουν να υποστηρίξουν την κυβέρνηση σε αυτή την δύσκολη περίοδο που περνάει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.