ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γιατί δεν διερευνάται εκτενώς το παρελθόν του παιδοβιαστή και κομματάρχη της ΝΔ Η.Μίχου;

Σίγουρα δεν «ξεκίνησε» στα 53 να έχει αρρωστημένες ορέξεις

Γιατί δεν διερευνάται εκτενώς το παρελθόν του παιδοβιαστή και κομματάρχη της ΝΔ Η.Μίχου;

Εντύπωση προκαλεί σ’ αυτή τη χώρα πως όλα τα κακά προέρχονται από «παρθενογένεση».

Στην περίπτωση του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου, φαίνεται πολύ λογικό στο σύνολο των ΜΜΕ ο τύπος αυτός να έχει ξεκινήσει τις φρικιαστικές προτιμήσεις του στα 53 του.

Κανενός δεν περνάει από το μυαλό, ότι ξεκίνησε τις αποτρόπαιες αυτές πράξεις πολύ νωρίτερα και άρα θα πρέπει να βρεθούν θύματα από το παρελθόν και να εξιχνιαστεί η συμμετοχή του και σε άλλα εγκλήματα.

Να γίνει γνωστό επίσης, με ποιους συσχετίζεται όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί ως γνωστόν «όμοιος, ομοίω αεί πελάζει»

Επίσης θα πρέπει να διερευνηθεί το έγκλημα του βιασμού της 12χρονης, όχι μόνο σε αυτό το πλαίσιο, αλλά κυρίως στο πλαίσιο ότι έχουμε να κάνουμε με μία εγκληματική οργάνωση σωματεμπορίας και εκπόρνευσης παιδιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση για πλήρη διερεύνηση, γιατί οι αποκαλύψεις θα έφταναν πολύ ψηλά, σε άτομα που δεν «πρέπει»…

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.