ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γιώργος Τσαλίκης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις ερχόμενες εκλογές (φώτο)

Το 2019 είχε αναδειχθεί 2ος σε σταυρούς στο Δήμο Περιστερίου με περισσότερους από 4.500 ψήφους

Γιώργος Τσαλίκης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις ερχόμενες εκλογές (φώτο)

Ο Γιώργος Τσαλίκης, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Περιστερίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2019 είχε αναδειχθεί 2ος σε σταυρούς στο Δήμο με περισσότερους από 4.500 ψήφους.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί ο τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι θα διεκδικήσει ξανά την ψήφο των πολιτών στο Περιστέρι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του μακροβιότερου Δημάρχου της Ελλάδας του Ανδρέα Παχατουρίδη.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, κατέχει τη θέση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Κέντρων Φιλίας.

“Προχωράμε! Άλλα 5 χρόνια με τον Ανδρέα στο Περιστέρι! Δηλώνω παρών και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση και την πρόθεσή μου να συνεχίσω αν μου δώσετε την ευκαιρία να είμαι ξανά δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο που έχει κάνει το Περιστέρι πρωτεύουσα δύναμη στη Δυτική Αττική και πρότυπο Δήμου για όλη την Ελλάδα! Θέλω να συνεχίσω να προσφέρω στο Περιστέρι που αγαπώ! (Οι φωτό από την κοπή της πίτας στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου)” έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.