ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η φιλοσοφία της κυβέρνησης Μητσοτάκη δια στόματος Γ.Ψαριανού – «Τι μας ενδιαφέρει η ακρίβεια; – Έχει πόλεμο στην Ουκρανία»

Τι είπε ο έμμισθος συνεργάτης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης

Η φιλοσοφία της κυβέρνησης Μητσοτάκη δια στόματος Γ.Ψαριανού – «Τι μας ενδιαφέρει η ακρίβεια; –  Έχει πόλεμο στην Ουκρανία»

Το σκεπτικό της κυβέρνησης για την ακρίβεια που μαστίζει τους Έλληνες αποκαλύπτει ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού και πρώην πολιτευτής της ΝΔ και νυν μετακλητός συνεργάτης στο ιδιαίτερο γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, κατά το οποίο, ο μέσος Έλληνας δεν ενδιαφέρεται για το ότι δεν μπορεί να ζήσει, αλλά τον απασχολεί ο πόλεμος στην Ουκρανία!

Λέει μάλιστα χαρακτηριστικά ότι είναι «ανατριχιαστικό» να ασχολούμαστε για το αν «τα αυγά πήγανε από δύο ευρώ στα δύο ευρώ και είκοσι λεπτά ή αν τα καρότα πήγανε από τα 0,25 ευρώ στα 0,45 ευρώ, γιατί υπάρχει πόλεμος στην Ουκρανία».

Συγκεκριμένα ακριβώς επί λέξει δήλωσε:

«Δεν έχουνε ιδιαίτερο πρόβλημα (οι Έλληνες) αν τα αυγά πήγανε από 2 € στα 2,20, ή αν το καρότο πήγε από 0,25 στα 0,45 ευρώ γιατί αυτά τα μετράμε σε πρωτοσέλιδα τώρα και είναι λίγο, ανατριχιαστικό να βλέπεις τέτοια πράγματα όταν στην Ουκρανία γίνεται αυτό που γίνεται, και να κοιτάμε εμείς τώρα αν το κατσικάκι ή το αρνάκι μας θα πάει 1,20 ή 1, 35».

Δηλαδή ντροπή… κιόλας στον Έλληνα ψηφοφόρο που θα… τολμήσει στις εκλογές (όποτε γίνουν) να ψηφίσει με τέτοια κριτήρια.

Φυσικά αυτά είναι εύκολο να τα λέει κάποιος ο οποίος διαθέτει έναν εγγυημένο και υψηλό μισθό τον οποίο μάλιστα τον πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες διαμέσου της φορολογίας τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή είναι η νοοτροπία που έχει η κυβέρνηση αυτή την στιγμή απέναντι στους Έλληνες οι οποίοι εν τέλει…κακώς διαμαρτύρονται για την ακρίβεια θα έπρεπε να είναι και χαρούμενοι γιατί άλλες χώρες έχουν πόλεμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.