ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η κλοπή των Γλυπτών του Παρθενώνα από τον Έλγιν έγινε από τον Κ.Μητσοτάκη… παρέμβαση για χόμπι!

Πλήρης απαξίωση και παραχάραξη της ιστορίας

Η κλοπή των Γλυπτών του Παρθενώνα από τον Έλγιν έγινε από τον Κ.Μητσοτάκη… παρέμβαση για χόμπι!

Δεν έφτανε το ότι τόλμησε να συγκρίνει το ναζιστικό τάγμα Αζόφ με τους ήρωες του Μεσολογγίου, οι οποίοι προτίμησαν το θάνατο από την ατίμωση, δεν έφτανε που γενικόλογα ανέφερε πως στην Κύπρο έχει γίνει εισβολή και κατοχή, χωρίς όμως να ψελλίσει ποιος είναι ο υπαίτιος,

Κατάφερε να «ξεπλύνει» και τον Λόρδο Έλγιν, ο οποίος έκλεψε τα Γλυπτά του Παρθενώνα.

Μιλώντας λοιπόν από το βήμα του Κογκρέσου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι ο Έλγιν έκανε… «παρέμβαση για τα δικά του χόμπι» στον Παρθενώνα!

«Πηγαίνω στο μνημείο Λίνκολν και αυτό μου θυμίζει σαν να περιδιαβαίνω και να περπατώ στον Παρθενώνα, πριν ο λόρδος Έλγιν παρέμβει εκεί για τα δικά του καλλιτεχνικά χόμπι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.