ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η κυβέρνηση απαγόρεψε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επίσκεψη Ερντογάν – Εποχές Βόρειας Κορέας

«Η αντίδραση στην νέα τουρκοκρατία είναι καθήκον κάθε Έλληνα»

Η κυβέρνηση απαγόρεψε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επίσκεψη Ερντογάν – Εποχές Βόρειας Κορέας

Η κυβέρνηση απαγόρεψε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιούσε το «Εθνικό Μέτωπο» για την σημερινή επίσκεψη Ερντογάν δημιουργώντας την εντύπωση ότι η χώρα ζει εποχή «Βόρειας Κορέας».

Όπως καταγγέλλει το «Εθνικό Μέτωπο»:

«Το πόσο φοβούνται την αντίδραση στην ανύπαρκτη ” ελληνοτουρκική φιλία “και τη νέα εθνική μειοδοσία στο Αιγαίο, φαίνεται από την απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ για απαγόρευση κάθε συγκέντρωσης ενάντια στην επίσκεψη Ερντογκάν.

Με ανακοίνωση στον ιστότοπο της ΕΛ.ΑΣ. απαγορεύεται κάθε δημόσια συνάθροιση, όχι μόνο στο κέντρο της Αθήνας αλλά σε μια μεγάλη περιοχή της ευρύτερης περιοχής της πρωτεύουσας.

Η απόφαση αυτή που πραγματικά, θα ζήλευε και η Β. Κορέα, δείχνει την απομόνωση της κυβέρνησης από την κοινωνία. Μία κοινωνία που δεν θέλει άλλη εθνική υποχώρηση, ούτε βλέπει το παραμικρό θετικό στην όποια συζήτηση με την Τουρκία.

Το Εθνικό Μέτωπο είχε εξαγγείλει συγκέντρωση για την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στο Μνημείο Ιμίων για τις 13.00 . Στην απαγορευτική απόφαση αυτή, το Εθνικό Μέτωπο θα απαντήσει με σειρά ενημερωτικών δράσεων σε ολη την Αττική.

Η αντίδραση στην νέα τουρκοκρατία είναι καθήκον κάθε Έλληνα που δεν δέχεται τον εκτουρκισμό της Θράκης, την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο και την αντικατάσταση πληθυσμού από την οργανωμένη λαθρομετανάστευση».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του «Εθνικού Μετώπου», με την οποία προανήγγειλε την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

«Προς 
τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
Τον Διευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής
Την Διεύθυνση Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ
Θέμα :  Αίτηση αδείας συγκεντρώσεως και λήψη μέτρα Ασφαλείας 

Δια της παρούσης σας γνωστοποιούμε ότι το Εθνικό Μέτωπο επιθυμεί να διοργανώσει εκδήλωση διαμαρτυρίας για την άφιξη του Τούρκου προέδρου Ερντογάν στο χώρο του μνημείου Ιμίων -Παύλου Μελά 37 παραπλεύρως ΛΑΕΔ.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7-12-2023 στις 13.00. Σας ενημερώνουμε ότι οι συγκεντρωμένοι θα βρίσκονται στο χώρο του πεζοδρομίου και δεν θα παρακωλυθεί η ομαλή λειτουργία της πόλης». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.