ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η κυβέρνηση αρνείται την καταστροφή που προκάλεσαν οι πυρκαγιές! – «Είναι προπαγάνδα των αριθμών»!

Τι είπε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη

Η κυβέρνηση αρνείται την καταστροφή που προκάλεσαν οι πυρκαγιές! – «Είναι προπαγάνδα των αριθμών»!

Σε μία πρωτοφανή δήλωση προχώρησε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη με την οποία χαρακτήρισε ως «Προπαγάνδα των αριθμών» τα στοιχεία που αναρτήθηκαν από το Αστεροσκοπείο Αθηνών/Meteo την περασμένη Παρασκευή, που ανέφεραν ότι με 52% λιγότερες δασικές πυρκαγιές σημειώθηκε 195% αύξηση των καμένων εκτάσεων!

Η υφυπουργός Μετανάστευσης κινήθηκε στη γραμμή της κυβέρνησης Μητσοτάκη που υποβαθμίζει τις έρευνες και τα στοιχεία που αναρτούν επιστημονικοί φορείς για τις πυρκαγιές που κατακαίνε τη χώρα, προκειμένου να καλύψει τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες που της αναλογούν, προχωρώντας όμως ένα βήμα παραπέρα αφού χαρακτηρίζει τους αριθμούς και άρα ολόκληρη την επιστήμη των Μαθηματικών, ως… προπαγανδιστές!

Με λίγα λόγια αν η πραγματικότητα έρχεται σε σύγκρουση με την κυβέρνηση και τα πεπραγμένα της, τόσο το χειρότερο για την… πραγματικότητα!

Η αναφορά της Σοφίας Βούλτεψη στο Open TV,  ήρθε τρεις ημέρες μετά την ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που αμφισβήτησε τις δορυφορικές μετρήσεις της ευρωπαϊκής υπηρεσίας Copernicus για τις καμένες εκτάσεις στα πύρινα μέτωπα, κάνοντας λόγο για «χαμηλή ευκρίνεια» και ύπαρξης… καπνού που δυσχεραίνει τις μετρήσεις.

Κατά τη Σοφία Βούλτεψη, τα στοιχεία αυτά αποτελούν… «προπαγάνδα των αριθμών», με την υφυπουργό να αναφέρει επίσης ότι: «δεν έχει να κάνει ο αριθμός των πυρκαγιών με το μέγεθος των πυρκαγιών».

Αργότερα δε, στράφηκε εναντίον της αντιπολίτευσης, εγκαλώντας τη γιατί δεν προκαλεί τον ίδιο θόρυβο για τις πυρκαγιές που μαίνονται στην Τενερίφη!

Ξεχνάει πως η αντιπολίτευση ζει και λειτουργεί στην Ελλάδα και όχι στην Ισπανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί που καίγεται η Τενερίφη για 10η μέρα, ψάχνω στα ισπανικά στα αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ και δεν υπάρχει λέξη, δεν γίνεται αυτή η συζήτηση», σημείωσε η υφυπουργός Μετανάστευσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.