Η κυβέρνηση «διαρρέει» εκλογές στις 18 Ιουνίου του 2023 «μαζί με τις τουρκικές»

«Μην έχουμε επεισόδιο με υπηρεσιακό πρωθυπουργό... »

Η κυβέρνηση «διαρρέει» εκλογές στις 18 Ιουνίου του 2023 «μαζί με τις τουρκικές»

Ένα νέο σενάριο για την διεξαγωγή των εκλογών διαρρέει η κυβέρνηση διαμέσου του πλέον φιλοκυβερνητικού καναλιού του ΣΚΑΪ, με βάση το οποίο οι ελληνικές εκλογές «θα πρέπει να γίνουν μαζί με τις τουρκικές».

Σημειώνεται ότι οι τουρκικές εκλογές θα γίνουν στις 18 Ιουνίου του 2023.

Έτσι λοιπόν διέρρευσαν ότι καλό είναι να αποφευχθούν οι εκλογές τον Απρίλιο γιατί… μπορεί να έχουμε «θερμό» επεισόδιο μέχρι τις εκλογές του Μαΐου.

Βέβαια πολύ σίγουροι είναι ότι και οι εκλογές στη Τουρκία θα γίνουν στην ώρα τους.

«Είχα την Παρασκευή μία συζήτηση με ένα κυβερνητικό στέλεχος το οποίο μου είπε το αποτέλεσμα, στην ουσία συζητήσεις του με ένα υψηλόβαθμο στρατιωτικό στέλεχος.

Γιατί η συζήτηση ήταν πότε θα γίνουν εκλογές, και μου λέει, κράτησε το αυτό, μιλώντας μαζί του, μου λέει ότι ίσως η καλύτερη εκδοχή για εμάς θα ήταν, οι εκλογές να γίνουν την ημέρα που θα γίνουν και στην Τουρκία. Του λέω γιατί;

Μου λέει σκέψου να γίνουν οι εκλογές στην Ελλάδα οι πρώτες τον Απρίλιο, oι δεύτερες τον Μάιο και μεταξύ των πρώτων και των δεύτερων να υπάρξει ένα επεισόδιο με την Τουρκία.

Ποιος υπηρεσιακός πρωθυπουργός θα δώσει στις ένοπλες δυνάμεις το OK να προχωρήσουν; να ζήσεις ένα επεισόδιο τύπου 96 με μία Τουρκία που είναι πιο προκλητική από πότε από το 23 και μετά και να έχεις έναν υπηρεσιακό πρωθυπουργό που θα πρέπει να δώσει το OK να επιτεθούν οι ένοπλες δυνάμεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.