Η κυβέρνηση εξαπολύει τους «ειδικούς» για να στηθεί το νέο σκηνικό τρόμου λόγω… «Κράκεν» και «Όρθου»

«Μας καλύπτουν οι 4 δόσεις;» - Ματίνα Παγώνη: «Σας καλύπτουν αλλά μπορεί να νοσήσετε»!

Η κυβέρνηση εξαπολύει τους «ειδικούς» για να στηθεί το νέο σκηνικό τρόμου λόγω… «Κράκεν» και «Όρθου»

Είναι τρομακτικό το πως η κυβέρνηση μέσω των «ειδικών» της επιχειρεί ακόμα να συντηρήσει το κλίμα τρόμου στην ελληνική κοινωνία, ώστε οι Έλληνες να μην επικεντρώνονται στα δυσώδη σκάνδαλα που ταλανίζουν την πολιτική ζωή του τόπου με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Χαρακτηριστική είναι η απάντηση της Ματίνας Παγώνη σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν τον καλύπτουν οι 4 δόσεις εμβολίου για τις νέες μεταλλάξεις «Κράκεν» και «Όρθος» του κορωνοϊού!

Η Μ.Παγώνη είπε το εξής αμίμητο: «Σας καλύπτουν αλλά μπορεί να νοσήσετε».

Ποιος δούλεμα, πεθαίνεις…

Αλήθεια αυτά τα ονόματα ποιος τα σκέφτεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.