ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Νέα Δημοκρατία ζητάει από τον Άρειο Πάγο να εμποδίσει την «κάθοδο» των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές!

Καταθέτει σήμερα το απόγευμα σχετικό υπόμνημα

Η Νέα Δημοκρατία ζητάει από τον Άρειο Πάγο να εμποδίσει την «κάθοδο» των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές!

Η Νέα Δημοκρατία θα ζητήσει με υπόμνημα τον αποκλεισμό του κόμματος «Σπαρτιάτες» από την εκλογική διαδικασία των ευρωεκλογών, επικαλούμενη τον νόμο για την «πραγματική ηγεσία» των κομμάτων, που όπως θα υποστηρίξει, ασκείται από τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος είναι φυλακισμένος.

Σήμερα Σάββατο (20.4.2024) καταθέτει η Νέα Δημοκρατία το υπόμνημά της στον Άρειο Πάγο.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη παρήγγειλε στις 4 Απριλίου την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος 11 βουλευτών των Σπαρτιατών, πλην του προέδρου Βασίλη Στίγκα, για το αδίκημα της εξαπάτησης των εκλογέων, αλλά και σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη, που τον θεωρεί ηθικό αυτουργό.

Ο Β.Στίγκας είχε καταγγείλει παρασκηνιακές μεθόδους στο κόμμα του, κάνοντας λόγο για Greek mafia και Δον Κορλεόνε τις οποίες καταγγελίες μετά τις πήρε πίσω.

Πάντως, μετά την άσκηση ποινικών διώξεων τρεις βουλευτές των Σπαρτιατών ανεξαρτητοποιήθηκαν, με την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος να αριθμεί πλέον 7 βουλευτές, καθώς είχαν αποχωρήσει άλλοι δύο τους προηγούμενους μήνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την κίνηση αυτή η Νέα Δημοκρατία αποσκοπεί στο να υφαρπάξει τις ψήφους του κόμματος των «Σπαρτιατών», ή να αναγκάσει τους ψηφοφόρους να μην πάνε να ψηφίσουν γενικώς…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.