Η Ουκρανία φλέγεται αλλά το ζεύγος Ζελένσκι βρήκε ευκαιρία να κάνει μια φωτογράφηση για την Vogue! (βίντεο)

Κλικ ανάμεσα σε συντρίμμια με ακριβά παλτό!

Η Ουκρανία φλέγεται αλλά το ζεύγος Ζελένσκι βρήκε ευκαιρία να κάνει μια φωτογράφηση για την Vogue! (βίντεο)

Ενώ ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία μαίνεται και ο λαός της Ουκρανίας βρίσκεται σε μια τόσο αβέβαιη συνθήκη, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και η σύζυγός του, προχώρησαν σε μια συνέντευξη που… προκάλεσε. Μέσα από το νέο τεύχος της Vogue, μοιράστηκαν την ιστορία της ζωής τους με τους αναγνώστες και φωτογραφήθηκαν με άκρως καλλιτεχνικό τρόπο για τον φακό του περιοδικού.

Οι φωτογραφίες που τράβηξε η Άννι Λέμποβιτς, η κορυφαία φωτογράφος στον κόσμο, η οποία φημίζεται για τα προφίλ διασημοτήτων της, έχουν βασική θεματική τον πόλεμο.

Η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας, φωτογραφίζεται, μεταξύ άλλων, ανάμεσα σε στρατιώτες και συντρίμμια, φορώντας ένα σικάτο μπλε παλτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.