ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Β.Πατουλίδου κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές: «Ήρθε η ώρα να με ψηφίσει και η μάνα μου»

«Ήθελα να προσφέρω κάτι παραπάνω» αναφέρει η πρώην Ολυμπιονίκης

Η Β.Πατουλίδου κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές: «Ήρθε η ώρα να με ψηφίσει και η μάνα μου»

Συνέντευξη για την απόφασή της να συμμετέχει στις προσεχείς Ευρωεκλογές παραχώρησε η Βούλα Πατουλίδου σε έντυπο μέσο.

Συγκεκριμένα, η πρώην Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε στην απόφαση της αυτή εξηγώντας γιατί θα την ψηφίσει για πρώτη φορά και η μητέρα της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Για την Ευρωβουλή µπορούν να µε ψηφίσουν απ’ όλη την Ελλάδα και η µητέρα µου έχει τα δικαιώµατά της στον Τριπόταµο Φλώρινας. Τόσα χρόνια καηµό το ’χα που δεν µπορούσε να µε ψηφίσει η ίδια η µητέρα µου στις αυτοδιοικητικές για τον Νοµό Θεσσαλονίκης. Ναι! Ήρθε η ώρα να µε ψηφίσει ΚΑΙ η µάνα µου! Μόλις της το ανακοίνωσα πήρε όλες τις θείες, τις φίλες και τις γειτόνισσες να τους το πει. Εκτός από το δικαίωµα ψήφου, αυτοδιορίστηκε διευθύντρια επικοινωνίας και εκπρόσωπος Τύπου στον Τριπόταµο Φλωρίνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρόταση για τις ευρωεκλογές ήρθε τη στιγμή που µμέσα µου ένιωθα πως ήθελα να προσφέρω παραπάνω. Να είµαι εκεί όπου λαμβάνονται αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον της Ενωμένης Ευρώπης. Το μέλλον της Ελλάδας. Στον αθλητισμό ήμουν η πρώτη για την οποία ακούστηκε ο εθνικός µας ύμνος στον στίβο έπειτα από σχεδόν 90 χρόνια, στους Ολυµπιακούς της Βαρκελώνης το 1992. Στον στίβο της πολιτικής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα χρόνια που ακολούθησαν, µε αντιπάλους τα προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητά µας, απέδειξα πως, όταν έχεις σύµµαχο την αγάπη και την εκτίμηση των συμπολιτών σου, που σε εκλέγουν δύο συνεχόμενες φορές πρώτη σε ψήφους στην Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, κανένα εμπόδιο δεν είναι ανυπέρβλητο. Το ίδιο θα κάνω τώρα και στον στίβο του Ευρωκοινοβουλίου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.