ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου υποψήφια με τον Απόστολο Τζιτζικώστα στη Θεσσαλονίκη

Δείτε την ανάρτηση της

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου υποψήφια με τον Απόστολο Τζιτζικώστα στη Θεσσαλονίκη

Στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα τάσσεται και η Βίκυ Χατζηβασιλείου και «κατεβαίνει» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος για την Π.Ε Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram: «θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου γιατί θέλω να μοιραστώ μαζί σας το όραμά μου για έναν τόπο όπου οι άνθρωποι θα σταματήσουν να αναλώνουν την ενέργειά τους για ν ‘ανησυχούν, αλλά θα τη διαθέτουν για να δημιουργούν, να ονειρεύονται, να εξελίσσονται, να εξωστρέφονται, να χαίρονται».

Αναλυτικά στην ανάρτησή της αναφέρει:

«Καλή μας εβδομάδα αγαπημένοι μου!

Σεβόμενη τη σχέση αλήθειας και ουσίας που τόσα χρόνια μας συνδέει, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας (προτού ανακοινωθεί επίσημα) την απόφαση που πήρα μετά από καθαρή σκέψη: αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Απόστολου Τζιτζικώστα @atzitzikostas (ήδη καταξιωμένου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας), να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του “ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ” ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Όχι ότι ο συνδυασμός έχει ανάγκη από ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο της τηλεόρασης, αλλά ίσως από έναν πολίτη που έχει άποψη (και την εκφράζει δημόσια εδώ και χρόνια), που δεν έχει καμία προσδοκία για αξιώματα αλλά έχει σίγουρα προσδοκία για έναν καλύτερο τόπο με ασφαλείς και χαρούμενους ανθρώπους, που έχει ασχοληθεί με τα κοινά πολλάκις και από πολλά μετερίζια και που θα μπορούσε να συγκεράσει ετερόκλητες ιδιότητες.

Διατηρώντας λοιπόν την έμφυτη αιρετική μου στάση στην όποια παθογένεια, την ερευνητική ιδιότητα του δημοσιογράφου, τη γνώση του δικηγόρου, την εμπειρία του τ. δημοτικού συμβούλου, την ενσυναίσθηση του life coach, την πειθαρχία του αθλητή αλλά κυρίως την αγάπη μου για τη Θεσσαλονίκη (απ’ όπου ποτέ δεν έφυγα), θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου γιατί θέλω να μοιραστώ μαζί σας το όραμά μου για έναν τόπο όπου οι άνθρωποι θα σταματήσουν να αναλώνουν την ενέργειά τους για ν’ ανησυχούν, αλλά θα τη διαθέτουν για να δημιουργούν, να ονειρεύονται, να εξελίσσονται, να εξωστρέφονται, να χαίρονται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.