ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κ.Αρβανίτης: «Ο Σ.Κασσελάκης μας φέρνει σε δύσκολη θέση – Πάλι καλά που έχουμε 14% στις δημοσκοπήσεις»

Χαρακτήρισε λάθος τις κινήσεις φυγής αυτή τη στιγμή από τον ΣΥΡΙΖΑ

Κ.Αρβανίτης: «Ο Σ.Κασσελάκης μας φέρνει σε δύσκολη θέση – Πάλι καλά που έχουμε 14% στις δημοσκοπήσεις»

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης χαρακτήρισε ρεαλιστικό το ποσοστό που κατέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της Opinion Poll στην οποία έχασε τη δεύτερη θέση έναντι του ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου.

«Είναι ρεαλιστικό νομίζω αν και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί τι λέμε γιατί αν πεις κάτι σου λένε ότι είσαι απέναντι» είπε αρχικά το πρωί της Παρασκευής ενώ σχολιάζοντας τον πήχη του 17% που έβαλε ο Στέφανος Κασσελάκης για τις ευρωεκλογές είπε ότι «ο στόχος σου λέει είναι αυτό που παρέλαβα να μην το πάω παρακάτω».

«Πάλι καλά που η δημοσκόπηση μας έδωσε 14%. Θα ήθελα ήθελα να τους σφίξω το χέρι να τους πω αυτό που κάνετε είναι εντυπωσιακό. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε πως ό,τι και να κάνετε εσείς, εμείς θα σας αγαπάμε» πρόσθεσε ο Κώστας Αρβανίτης.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχθηκε, επίσης, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «πολλές φορές μας φέρνει σε δύσκολη θέση, όπως για παράδειγμα με τα 37 δισ. Δεν μπορείς να λες ότι ο Τσακαλώτος το πήγε λάθος, ο Δραγασάκης το πήγε λάθος, γιατί γεννιέται το ερώτημα “πού ήταν ο τότε πρωθυπουργός’; Μειώνεις τον πρόεδρό μου έτσι, χαμηλώνεις τον πήχη για τον πρόεδρό μου, δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτό. Ο κ. Κασσελάκης οφείλει να ακούει, να δημιουργήσει πολιτικό κέντρο και να πάει στο συνέδριο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος χαρακτήρισε λάθος τις κινήσεις φυγής αυτή τη στιγμή από τον ΣΥΡΙΖΑ εξηγώντας ότι «αν φύγεις στο συνέδριο γιατί δεν μπορείς να τα βρεις στο πολιτικό ζήτημα τότε ναι, άλλα όχι να φύγεις από τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή ο πρόεδρος καθυστέρησε δύο ώρες να έρθει στη συνάντηση…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.