ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ.Μητσοτάκης: «Είμαστε σε προεκλογικό χρόνο – Λίγοι μήνες μας χωρίζουν από τις κάλπες»

«Θα το ξαναπώ για μια ακόμα φορά κ. Τσίπρα. Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους και θα τις κερδίσουμε»

Κ.Μητσοτάκης: «Είμαστε σε προεκλογικό χρόνο – Λίγοι μήνες μας χωρίζουν από τις κάλπες»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής τόνισε μεταξύ άλλων πως «είμαστε σε προεκλογικό χρόνο» τονίζοντας παράλληλα ότι έως την προσφυγή στις κάλπες θα μεσολαβήσουν «λίγοι μήνες», κάτι που εκτιμάται ως μία έμμεση απάντηση στα σενάρια για εκλογές μέσα στον χειμώνα.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο που επιχειρεί να εξορθολογήσει το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της ΕΥΠ κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να εγκαταλείψει την προσπάθεια καλλιέργειας κλίματος τοξικότητας σημειώνοντας πως οι θεωρίες συνωμοσίας και τα μυθεύματα για τις παρακολουθήσεις δεν θα διασώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Είμαστε σε προεκλογικό χρόνο. Λίγοι μήνες μας χωρίζουν από τις κάλπες. Δεν χρειάζεται να επιβαρύνουμε το κλίμα με άλλη τοξικότητα. Ξέρω ότι δεν απευθύνομαι σε ευήκοα ώτα. Όμως θα συνεχίσω να αναζητώ τον διάλογο για τα κρίσιμα ζητήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης για να προσθέσει: «Θα το ξαναπώ για μια ακόμα φορά κ. Τσίπρα. Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους και θα τις κερδίσουμε. Δεν ξέρω αν όλες αυτές οι θεωρίες συνομωσίας θα σας διασώσουν την επόμενη ημέρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του ο κ. Αλέξης Τσίπρας ανέφερε πως «στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα και όποιος έχει ασελγήσει στις αξίες και το σώμα της πολύ σύντομα θα λογοδοτήσει» ενώ υποστήριξε απευθυνόμενος στην πλειοψηφία πως «κάνετε λάθος αν νομίζετε ότι η ελληνική κοινωνία θα ανεχθεί την εκτροπή. Διαβάζετε αυτά που θέλετε από τις μετρήσεις ή αυτά που σας σερβίρουν. Δεν έχετε καταλάβει τη βαθιά δημοκρατική συνείδηση που δε μας χαρίστηκε, αλλά κατακτήθηκε με αίμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.