ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κ.Μητσοτάκης: Εμφανώς καταβεβλημένος και με «άδειο» βλέμμα στις Σέρρες (βίντεο)

Δεν είχε δύναμη ούτε να χειροκροτήσει!

Κ.Μητσοτάκης: Εμφανώς καταβεβλημένος και με «άδειο» βλέμμα στις Σέρρες (βίντεο)

Εμφανώς καταβεβλημένος μετά τα «χαστούκια» Καραμανλή εμφανίστηκε ο πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκης στην περιοδεία που πραγματοποίησε στις Σέρρες, με τον πρωθυπουργό να έχει «άδειο βλέμμα» και κατεβασμένο κεφάλι. 

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε δύναμη ούτε να χειροκροτήσει, ενώ όταν συναντούσε του λιγοστούς «οπαδούς» του ήταν φανερό πως βρισκόταν «αλλού», αφού αρκούνταν σε ένα παγωμένο χαμόγελο και κάποια λόγια που έβγαιναν με το ζόρι.

Η παλιά του χαρακτηριστική ενέργεια στην επικοινωνία, έστω κι αν έβγαινε βεβιασμένα κάποιες φορές, αποτελεί πλέον παρελθόν, για έναν πρωθυπουργό ο οποίος δείχνει σαστισμένος από τις εξελίξεις.

Πολλοί έσπευσαν να ερμηνεύσουν αυτή τη επίσκεψη σαν απάντηση στον Κώστα Καραμανλή, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε ούτε την όρεξη, ούτε κυρίως τη δύναμη να «απαντήσει». 

«Ψέλλισε» εκεί κάποια γενικά λόγια για το τυπικό τα οποία μάταια προσπάθησε να «μεγεθύνει» ο φιλοκυβερνητικός Τύπος, ως «απάντηση». Επιπλέον η επίσκεψη αυτή είχε οργανωθεί εδώ και καιρό.

Συμφωνείτε με το περιεχόμενο της ομιλίας του Κ.Καραμανλή κατά της κυβέρνησης για το σκάνδαλο των υποκλοπών;

  • Ναι (79%, 13.139 Votes)
  • Ίσως ναι (6%, 1.007 Votes)
  • Όχι (10%, 1.741 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 114 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (4%, 682 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.683

Loading ... Loading ...

Η διαρροή του Μαξίμου ότι ο πρωθυπουργός συμφωνεί με τον Κώστα Καραμανλή, είναι χαρακτηριστική και ερμηνεύεται ως λευκή πετσέτα…

Άλλωστε και ο ίδιος ξέρει πως εκτός αν γίνει κάποιο θαύμα και πάρει αυτοδυναμία, σύντομα έχει τελειώσει από πρωθυπουργός και πιθανότατα από αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

Μέσα σε ένα μήνα από τότε που «έσκασε» το σκάνδαλο με τις υποκλοπές είδε το χαλί να τραβιέται κάτω από τα πόδια του, το επιτελικό του κράτος να καταρρέει και όλο το σύστημα ΠΑΣΟΚ που τόσο είχε εμπιστευτεί να του γυρνάει την πλάτη εν μία νυκτί.

Επιπλέον, ο ξένος τύπος τον «βομβαρδίζει» προσωπικά -με πρωτοφανή σκληρότητα οφείλουμε να αναγνωρίσουμε-, κάτι που όμως τον έχει κάνει «καμένο χαρτί» και στο εξωτερικό, «κόβοντας του» τον δρόμο για διεκδίκηση κάποιου διεθνούς αξιώματος που τόσο επιθυμούσε.

Ο πρωθυπουργός πλέον είναι απομονωμένος, «σαν το κλαδί στον άνεμο», σε ένα άδειο Μαξίμου και με ένα αβέβαιο πολιτικό μέλλον.

Ο μοναδικός στόχος του είναι τώρα να πετύχει μία «ηθική νίκη», ένα «γκολ της τιμής» και να κρατηθεί στην εξουσία μέχρι Μάιο-Ιούλιο, ώστε να μην μείνει στην ιστορία του ως κάποιος «που τον έριξαν». 

Να σημειώσουμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πήγε στο Μαξίμου με τον ορίζοντα να μείνει τουλάχιστον δύο 4ετίες, είχε αναλύσει τα λάθη των «γαλάζιων» προκατόχων του και είχε καταστρώσει τα σχέδια του με σκοπό να μακροημερεύσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά όμως αυτό δεν φάνηκε να είναι αρκετό…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.