ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Μητσοτάκης για τα 100 χρόνια στο ΤΕΕ: «Με την βοήθειά σας θα ξαναλειτουργήσει το ΟΑΚΑ»

Μίλησε για τις τρεις πρωτοβουλίες

Κ.Μητσοτάκης για τα 100 χρόνια στο ΤΕΕ: «Με την βοήθειά σας θα ξαναλειτουργήσει το ΟΑΚΑ»

Τη μεγάλη προσφορά του τεχνικού κόσμου στην εθνική αναπτυξιακή προσπάθεια υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας απόψε στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

 «Το ΤΕΕ μελέτησε πρώτο στρατηγικές υποδομές πολύ πριν αυτές ενταχθούν στον επίσημο κυβερνητικό σχεδιασμό. Από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου μέχρι το Μετρό, το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος» υπογράμμισε στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνοντας παράλληλα ότι η κυβέρνησή του σκοπεύει σε συνεργασία με τον τον τεχνικό κόσμο να προωθήσει τρεις σημαντικές τομές οι οποίες αφορούν το μητρώο υποδομών, την προσβασιμότητα των δημόσιων κτιρίων από τα άτομα με αναπηρία αλλά και τον προσεισμικό έλεγχο σχολείων και νοσοκομείων και στον έλεγχο των στεγάστρων Καλατράβα «που με την βοήθεια του ΤΕΕ θα μας βοηθήσουν να επαναλειτουγήσουμε πολλούς χώρους στο εμβληματικό ΟΑΚΑ».

Ειδική μνεία έκανε ο πρωθυπουργός στο νέο ψηφιακό χάρτη που δείχνει που μπορεί να χτίσει κανείς και που όχι ενώ αναφέρθηκε και στα προγράμματα Εξοικονομώ τα οποία έχουν τύχει μεγάλης αποδοχής από τους πολίτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τσαούλας, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Σωκράτης Φάμελλος, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο ΑΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλωρος, ο νεοεκλεγείς περιφερείαρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, υπουργοί και βουλευτές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.