ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ.Μητσοτάκης: Το πρόγραμμα των συναντήσεών του στην Ιαπωνία στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του

Θα συναντηθεί με εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας, τον διάδοχο του ιαπωνικού θρόνου και επιχειρηματίες 

Κ.Μητσοτάκης: Το πρόγραμμα των συναντήσεών του στην Ιαπωνία στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του

Στην Ιαπωνία βρίσκεται ήδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του στην χώρα του «ανατέλλοντος ηλίου» με τον πρωθυπουργός να κάνει από εκεί την καθιερωμένη ανάρτησή του της Κυριακής για τον εβδομαδιαία απολογισμό του κυβερνητικού έργου.

Με εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας, τον διάδοχο του ιαπωνικού θρόνου και επιχειρηματίες θα συναντηθεί την Δευτέρα (30/1) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ιαπωνία.

Θα ακολουθήσει την Τρίτη (31/1) συνάντηση με θεσμικούς επενδυτές ενώ θα απευθύνει χαιρετισμό σε ελληνο-ιαπωνική επιχειρηματική ημερίδα.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στην Ιαπωνία στην ανάρτησή του την Κυριακή (29/1) χαρακτηρίζοντάς την «σημαντική» ενόψει του εθνικού στόχους της ανάκτησης της επενδυτικής βαθμίδας.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ιαπωνία.

Ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί τη Δευτέρα με τον διάδοχο του ιαπωνικού θρόνου Πρίγκιπα Akishino, τον Πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Fumio Kishida, τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Hiroyυki Hosoda και με εκπροσώπους της Ιαπωνικής Επιχειρηματικής Ομοσπονδίας (KEIDANREN).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Τρίτη, ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με θεσμικούς επενδυτές, θα απευθύνει χαιρετισμό σε ελληνο-ιαπωνική επιχειρηματική ημερίδα και θα δώσει διάλεξη στο Πανεπιστήμιο του Τόκυο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.