ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κ. Μπογδάνος προς Τζώρτζια Κεφαλά: «Έχεις διαβάσει ποτέ το Σύνταγμα; – Η Ελλάδα είναι χριστιανική χώρα»

Ο πρώην βουλευτής αναφέρθηκε στην επίθεση της βουλευτού της Πλεύσης Ελευθερίας κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κ.Βελόπουλου τον οποίο κατηγόρησε για «προσηλυτισμό»!

Κ. Μπογδάνος προς Τζώρτζια Κεφαλά: «Έχεις διαβάσει ποτέ το Σύνταγμα; – Η Ελλάδα είναι χριστιανική χώρα»

Ο πρώην βουλευτής και γνωστός δημοσιογράφος Κ. Μπογδάνος επιχείρησε να νουθετήσει την βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας Τζώρτζια Κεφαλά, η οποία είχε την… ιδέα να επιτεθεί στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κ.Βελόπουλο, κατηγορώντας τον για… προσυλητισμό!

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, απευθύνθηκε σε μαθητές που παρακολουθούσαν από τα θεωρεία τη συνεδρίαση, λέγοντάς τους ότι μεγαλώνοντας πρέπει να είναι πατριώτες και καλοί χριστιανοί.

Τότε, η αριστερή βουλευτής τον διέκοψε, επισημαίνοντας του να σταματήσει να απευθύνεται στα παιδιά, θεωρώντας τα λεγόμενα του κ. Βελόπουλου «προσηλυτισμό».

Το γεγονός κατήγγειλε η ίδια η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον», γνωστή για την προώθηση της λεγόμενης πολιτικής ορθότητας και της woke κουλτούρας.

Ο πρώην βουλευτής της εξηγεί το αυτονόητο που κάποιοι φαίνεται πως σκοπίμως ξεχνούν, ότι το Σύνταγμα της Ελλάδος ξεκινάει με επίκληση στην Αγία Τριάδα, συνεχίζει ορίζοντας την Ορθόδοξη Εκκλησία ως επίσημη θρησκεία του κράτους, ενώ επιβάλλει την καλλιέργεια της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης των μαθητών.

Με λίγα λόγια αυτά που είπε η Τ.Κεφαλά ήταν μεγάλο «φάουλ» γιατί η καλλιέργεια της Ορθοδοξίας ΔΕΝ είναι προσηλυτισμός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και μέχρι να αλλάξει το Σύνταγμα δεν θα είναι ποτέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.