ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κ.Σακελλαροπούλου: «Καταδικάζω απερίφραστα την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση»

Μίλησε για βάναυση τρομοκρατική επίθεση εναντίον αθώων Ρώσων πολιτών

Κ.Σακελλαροπούλου: «Καταδικάζω απερίφραστα την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση»

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου πήρε με τη σειρά της θέση για τη πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Ρωσία.

Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για βάναυση τρομοκρατική επίθεση εναντίον αθώων Ρώσων πολιτών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου και καταδικάζω απερίφραστα την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση εναντίον πολιτών στη Μόσχα.

Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».

Θυμίζουμε πως οι τρομοκράτες που αιματοκύλισαν το «Crocus City Hall» συνελήφθησαν 340 χλμ. νοτιοδυτικά της Μόσχας στο Μπριάνσκ κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία όπου σύμφωνα με πληροφορίες είχαν εντοπιστεί δύο ομάδες «υποδοχής» τους επί ρωσικού εδάφους οι οποίες θα τους βοηθούσαν να μπουν στην Ουκρανία και να διαφύγουν.

Είναι εντυπωσιακό ότι κάποιοι κατάφεραν να διαφύγουν και να φτάσουν μέχρι εκεί που σημαίνει ότι δεν ήταν επίθεση αυτοκτονίας και διαφέρει από τις γνωστές τακτικές του ISIS.

Υπήρχε οργανωμένο σχέδιο διαφυγής στην Ουκρανία από την οποία ανέλαβαν και την σχετική αποστολή.

Υπό το φως αυτών τω αποκαλύψεων ήδη από χθες το βράδυ οι Ρώσοι διέψευσαν ότι επρόκειτο περί επίθεσης του ISIS.

Η υπηρεσία ασφαλείας της Ρωσίας (FSB) ανακοίνωσε σήμερα επισήμως ότι οι ύποπτοι της τρομοκρατικής επίθεσης είχαν “επαφές” στην Ουκρανία και επιβεβαίωσε ότι σχεδίαζαν να διαφύγουν εκεί.

Η FSB προσέθεσε, ότι η επίθεση είχε σχεδιαστεί προσεκτικά.

Και βέβαια το μακελειό το χρεώνουν 100% στο Κίεβο και στις δυτικές υπηρεσίες και ανάλογη θα είναι και η απάντηση της Μόσχας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.