ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

K.Σκρέκας: «Θα αποφασιστεί μέχρι την Πέμπτη αν τα καταστήματα θα ανοίξουν αυτή την Κυριακή»

«Προχωράμε σε έλεγχους σε προμηθευτές των σούπερ μάρκετ για να αποτρέψουμε πιθανά φαινόμενα αισχροκερδείας» είπε ο Κ.Σκρέκας

K.Σκρέκας: «Θα αποφασιστεί μέχρι την Πέμπτη αν τα καταστήματα θα ανοίξουν αυτή την Κυριακή»

Σε συνεννόηση με τον Εμπορικό Σύλλογο της Αθήνας θα αποφασιστεί μέχρι την Πέμπτη αν τα καταστήματα θα ανοίξουν αυτή την Κυριακή 16 του μήνα, που είναι η πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, ή αν θα μετατεθεί το άνοιγμα για την επόμενη, είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας.

«Προχωράμε σε έλεγχους σε προμηθευτές των σούπερ μάρκετ για να αποτρέψουμε πιθανά φαινόμενα αισχροκερδείας», δήλωσε ο κ. Σκρεκας, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100.3, υπογραμμίζοντας ότι ο πληθωρισμός επιμένει ιδιαίτερα σε φρούτα και λαχανικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι η ΔΙΜΕΑ (Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς) τις τελευταίες ήμερες ξεκίνησε έλεγχους για την προστασία των ελληνικών προϊόντων ΠΟΠ.

Για τον επερχόμενο καύσωνα δήλωσε ότι σε συνεννόηση με τον Εμπορικό Σύλλογο της Αθηνάς θα αποφασιστεί μέχρι την Πέμπτη αν τα καταστήματα θα ανοίξουν αυτή την Κυριακή 16 του μήνα, που είναι η πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, ή αν θα μετατεθεί το άνοιγμα για την επόμενη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δήλωσε παράλληλα ότι γίνονται αυστηροί έλεγχοι για παραπλανητικές εκπτώσεις και πρόσφορες και τα ευρήματα θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.