ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ.Τασούλας: «Έχουν γίνει όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες για την υπόθεση των παρακολουθήσεων»

Η Εξεταστική Επιτροπή «παίρνει τα ηνία», με τη διάρκειά της να είναι ένας μήνας

Κ.Τασούλας: «Έχουν γίνει όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες για την υπόθεση των παρακολουθήσεων»

«Ασκήθηκε όλο το προβλεπόμενο οπλοστάσιο ελέγχου» για τις παρακολουθήσεις, δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, ο Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε πως όλες οι προβλεπόμενες από το Σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής ενέργειες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, ενώ για την υπόθεση των παρακολουθήσεων διενεργεί ξεχωριστή έρευνα και η Δικαιοσύνη.

Αναφορικά με τα της Βουλής, ο κύριος Τασούλας σημείωσε πως η Εξεταστική Επιτροπή «παίρνει τα ηνία», με τη διάρκειά της να είναι ένας μήνας.

Σχετικά με το απόρρητο των συνεδριάσεων και το φαινόμενο των διαρροών, ο Πρόεδρος της Βουλής σημείωσε πως υπήρξε «μία παραβίαση απορρήτου επικοινωνίας», προσθέτοντας πως η ΕΥΠ δεν μπορεί να μπει σε καθεστώς κοινοβουλευτικού ελέγχου, καθώς «απέτρεψε πολλά προβλήματα με την Τουρκία στον Έβρο, κι είναι αυτή που έχει αποτρέψει πάρα πολλά που δεν θα τα μάθουμε ποτέ».

Τέλος, όσον αφορά τον εκλογικό νόμο και τη συζήτηση για την αλλαγή του, υποστήριξε πως «αυτό που έχει σημασία να καταλάβουμε, πολύ περισσότερο από την αλλαγή του εκλογικού νόμου, είναι ότι το αποτέλεσμα των προσεχών εκλογών -γιατί βλέπουμε γύρω μας τι συμβαίνει- απαιτεί να βγει μία Κυβέρνηση η οποία θα παίρνει γρήγορες και σοβαρές αποφάσεις. Κι αυτό δεν μπορεί να γίνεται με όρους γενικής συνέλευσης πολυκατοικίας. Πρέπει να γίνεται με όρους ταχύτητας και αποφασιστικότητας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.