ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Τσιάρας για σκάνδαλο Καϊλή: «Αν μας ζητηθεί από τις βελγικές αρχές θα συνεργαστούμε»

Όσα είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης για το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με την Εύα Καϊλή

Κ.Τσιάρας για σκάνδαλο Καϊλή: «Αν μας ζητηθεί από τις βελγικές αρχές θα συνεργαστούμε»

Για το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με την Εύα Καϊλή και τις μίζες που φέρεται να έχει πάρει από το Κατάρ, μίλησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας στον ΣΚΑΪ 100,3.

Όπως τόνισε: «Όλοι έχουμε σοκαριστεί από την είδηση, εκτιμώ ότι είναι μια υπόθεση που από τη στιγμή που βρίσκεται στην διαδικασία της δικαστικής διερεύνησης πρέπει να αναμένει να δει κανείς και τα αποτελέσματα».

 Πρόσθεσε πως η αλήθεια είναι ότι μέσα από την έρευνα που φέρεται να έχουν κάνει οι βελγικές αρχές έχουν φτάσει σε ένα σημείο να έχουν οδηγηθεί σε συγκεκριμένα συμπεράσματα.

Ο Κ.Τσιάρας ξεκαθάρισε πως «ό,τι και να ζητηθεί από την πλευρά των βελγικών αρχών, είναι δεδομένο ότι η Ελλάδα θα προστρέξει σε οποιαδήποτε εκδοχή δικαστικής συνεργασίας προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση». 

Ήδη υπάρχει μια πρωτοβουλία από την αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος που δείχνει ότι ενδεχομένως προληπτικά λαμβάνονται μέτρα προκείμενου να μην υπάρξει κανένα κενό, επισήμανε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Ερωτηθείς αν η Ελλάδα θα ζητήσει την έκδοση της Ε.Καϊλή, ο Κώστας Τσιάρας διευκρίνισε ότι «αυτά θα τα δούμε με βάση το τι τελικά θα απαγγελθεί ως κατηγορία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απαντώντας στο ΠΑΣΟΚ και στις αιχμές κατά της Νέας Δημοκρατίας ο κύριος Τσιάρας σχολίασε πως «είναι κρίμα πραγματικά δεν μπορώ να βρω τη λογική σύνδεση και τον πραγματικό λόγο που ο κύριος Ανδρουλάκης επέλεξε να δικαιολογηθεί με αυτό τον τρόπο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.