ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κ.Βαξεβάνης: «Υπουργός θα έπαιρνε μίζα και τον σταμάτησε το Μαξίμου που τον παρακολουθούσε γιατί δεν είχε εγκριθεί»!

«Έχω δει το μήνυμα» υποστήριξε ο δημοσιογράφος

Κ.Βαξεβάνης: «Υπουργός θα έπαιρνε μίζα και τον σταμάτησε το Μαξίμου που τον παρακολουθούσε γιατί δεν είχε εγκριθεί»!

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη στην οποία προχώρησε ο δημοσιογράφος Κ.Βαξεβάνης (και δημοσέιυσε και το pronews.gr προ δύο ημερών) σε εκπομπή στο Kontra Channel, για το σκάνδαλο των υποκλοπών:

Όπως είπε χαρακτηριστικά «Υπουργός πήγε να πάρει πακέτο με χρήματα (μίζα) από την Λάρισα, το έμαθαν από τις υποκλοπές και τον εμπόδισαν με τηλεφώνημα από το Μέγαρο Μαξίμου γιατί το συγκεκριμένο πακέτο δεν είχε εγκριθεί».

«Του είπε σταμάτα αυτό που κάνεις γιατί είναι εκτός αδειοδότησης».

Μάλιστα στην ερώτηση της δημοσιογράφου Νατάσσας Γιάμαλη «πως το γνωρίζεις αυτό;» ο Κ.Βαξεβάνης δήλωσε ότι «έχω δει το σχετικό μήνυμα»!

Φυσικά εναπόκειται στην ελληνική Δικαιοσύνη να ελέγξει τις καταγγελίες αυτές κατά πόσο αληθεύουν.

Πάντως το κλίμα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι πλέον βαρύ καθώς δεν απολαμβάνει της ασυλίας που απολάμβανε επί τρία έτη από τα μεγάλα ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας.

Σημειώνεται ότι ο Κ.Βαξεβάνης προ ολίγων ημερών δημοσίευσε μία λίστα η οποία δεν γνωρίζουμε από που προέρχεται και αφορά το λιγότερο από το 5% των παρακολουθήσεων, αλλά το ενδιαφέρον με αυτή την λίστα είναι ότι σχεδόν όλοι είναι κυβερνητικοί ή φιλοκυβερνητικοί με εξαίρεση τους Θανάση Κουκάκη, Λάκη Λαζόπουλο, Χρήστο Σπίρτζη και Όλγα Γεροβασίλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.