ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Βελόπουλος: «Θέλω να κυβερνήσω και όχι να συγκυβερνήσω»

«Το 2019 στη Βουλή είχα προειδοποιήσει τη ΝΔ ότι έρχεται πείνα και ακρίβεια. Δεν με άκουγαν»

Κ.Βελόπουλος: «Θέλω να κυβερνήσω και όχι να συγκυβερνήσω»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης, απέρριψε κάθε ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «θέλω να κυβερνήσω και όχι να συγκυβερνήσω».

«Τον γνωρίζω από 17 χρονών τον Άδωνι. Έχω αρνηθεί για λόγους αρχής τη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία. Αρχή μου είναι να συνεργάζομαι με ανθρώπους που εμπιστεύομαι. Τέσσερα χρόνια δεν έκαναν τίποτα».

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Κυριάκος Βελόπουλος, σημείωσε ακόμα: «Το μόνο που έκαναν σωστά, ήταν το πλαφόν για τις κότες στα χωριά. Αστειεύομαι. Το 2019 στη Βουλή είχα προειδοποιήσει τη ΝΔ ότι έρχεται πείνα και ακρίβεια. Δεν με άκουγαν. Τα 9 ευρώ το μήνα που δίνει στους συνταξιούχους την ώρα που ανεβαίνουν τα προϊόντα 20-30% δεν μου λέει τίποτα.

Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι γελούσαν όλοι και επιβεβαιωθήκαμε εμείς. Τώρα τρέχουμε πίσω από τις εξελίξεις. Μεταρρυθμίσεις έπρεπε να γίνουν για να βελτιωθεί η ζωή και δεν βελτιώθηκε. Το 86,6% δεν ανάβει θέρμανση. Το 57% λιγόστεψαν τη χρήση κουζίνας και φούρνου.

Ο φράχτης είναι για οικόσιτα. Για σκυλιά και κοτούλες. Φτιάχτε ένα σοβαρό φράχτη. Ή δεν ήξεραν ή δεν μπορούσαν. Είτε το ένα συμβαίνει είτε το άλλο δεν κάνουν για να κυβερνήσουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.