ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Και ποιοι θα υποδεχτούν τον βασιλιά και την βασίλισσα της Ολλανδίας; Η ΠτΔ και ο… «κύριος Κοτσώνης»!

Στο επίσημο πρόγραμμα ο σύντροφός της κυρίας Σακελλαροπούλου

Και ποιοι θα υποδεχτούν τον βασιλιά και την βασίλισσα της Ολλανδίας; Η ΠτΔ και ο… «κύριος Κοτσώνης»!

Έπειτα από την απαράδεκτη συμπεριφορά της Κ. Σακελλαροπούλου στην Θεσσαλονίκη όπου κατάφερε να εξοργίσει τους πάντες, τώρα έχουμε και νέο επεισόδιο που κινείται ουσιαστικά κατά του θεσμού της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Το νέο “κατόρθωμα” της προέδρου αφορά την επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιούν από αύριο 30 Οκτωβρίου και έως τις 2 Νοεμβρίου ο βασιλιάς της Ολλανδίας Βίλεμ – Αλεξάντερ και η βασίλισσα Μαξίμα.

Προσοχή, μιλάμε για επίσημη επίσκεψη!

Στο επίσημο, επαναλαμβάνουμε επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης, διαβάζουμε το εξής:

Κατ’ ιδίαν συνάντηση της Πρόεδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του κυρίου Παύλου Κοτσώνη με τον Βασιλιά Willem-Alexander και την Βασίλισσα Máxima της Ολλανδίας

Δηλαδή, ο κύριος Παύλος Κοτσώνης θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον βασιλιά και την βασίλισσα της Ολλανδίας, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης τους στην Ελλάδα!

Ποιος ακριβώς είναι ο κύριος Παύλος Κοτσώνης; Μα ο σύντροφός της κυρίας Σακελλαροπούλου!

Όπως φυσικά απαράδεκτη, πρωτοφανής και αδιανόητη είναι η παρουσία του κυρίου Κοτσώνη στο προεδρικό μέγαρο εδώ και τόσα χρόνια, όπου απολαμβάνει υπηρεσίες πληρωμένες από το υστέρημά του ελληνικού λαού χωρίς να έχει κανένα τέτοιο δικαίωμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τώρα όμως ο κύριος Κοτσώνης άλλαξε πίστα. Εμφανίζεται ακόμα και στο επίσημο πρόγραμμα της προεδρίας. Φυσικά ως «κύριος Κοτσώνης»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.