ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κακοκαιρία – Α.Γεωργιάδης: «Έρχεται ασφαλιστική κάλυψη για όλους τους πληγέντες της Θεσσαλίας»

Υποσχέθηκε ότι θα δοθεί άμεσα λύση και στις επικουρικές συντάξεις

Κακοκαιρία – Α.Γεωργιάδης: «Έρχεται ασφαλιστική κάλυψη για όλους τους πληγέντες της Θεσσαλίας»

Ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αποκάλυψε ότι έρχεται εκτάκτως την προσεχή Πέμπτη «ασφαλιστική κάλυψη υγείας, ακόμη και εάν χρωστάνε, για όλη την περιοχή της Θεσσαλίας».

Ο υπουργός Εργασίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο όριο όσων χρωστούν για να συνταξιοδοτηθούν, τονίζοντας ότι «θα ανεβάσουμε το όριο αυτών που χρωστούν για να πάρουν σύνταξη. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες στις 20.000 με 30.000 και για τους αγρότες στις 10.000, για τους εργαζόμενους συνταξιούχους θα γίνουν μηδέν οι παρακρατήσεις, οπότε θα πάρουν αύξηση οι συνταξιούχοι».

Κληθείς να σχολιάσει το νέο εργασιακό νομοσχέδιο ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Τα σωματεία εργαζομένων έχουν εκφραστεί θετικά για την αύξηση του 40% για την εργασία του Σαββάτου και για τις επιπλέον αυξήσεις για την Κυριακή. Θα είναι αύξηση 75% συν 40%. Εάν οι εργαζόμενοι είναι υπέρ του νομοσχεδίου, δεν τους εκπροσωπεί ούτε το ΚΚΕ, ούτε το ΠΑΜΕ. Δεν χρειάζονται κηδεμόνες».

Ο υπουργός είπε ότι οι εκκρεμείς συντάξεις είναι σήμερα 32.000 και στόχος του υπουργείου μέχρι το τέλος της χρονιάς, είναι να πέσουν στις 25.000. Υποσχέθηκε δε ότι θα δοθεί άμεσα λύση και στις επικουρικές συντάξεις.

Ανάχωμα στις ανατιμήσεις με πρόσχημα την κακοκαιρία Daniel

Σχετικά με τις αναμενόμενες αυξήσεις και ανατιμήσεις των τιμών ανέφερε: «Ως προς τις αυξήσεις κάνει μια μεγάλη και συντονισμένη προσπάθεια η κυβέρνηση και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, να μην αφήσει την αισχροκέρδεια», τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θέλει την αποφυγή ανατιμήσεων με πρόσχημα την κακοκαιρία “Daniel”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κληθείς να σχολιάσει τη διπλή αναβάθμιση από τον Οίκο Moody’s που όπως είπε είναι «ο Σόιμπλε” των οίκων», τόνισε ότι η αναβάθμιση μιλά για μεγάλη επιτυχία, καθώς είναι ο «σκληρότερος» από τους οίκους, δεν έχει ανεβάσει καμία χώρα δύο θέσεις και το έκανε για την Ελλάδα και μάλιστα μετά την καταστροφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.