ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο Κ.Μητσοτάκης πήγε στο Μεγάλο Σπήλαιο αλλά ο ηγούμενος και οι μοναχοί αρνήθηκαν να τον δουν! – Δεν χτύπησε ούτε το σήμαντρο!

Εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για την υιοθεσία παιδιών από παντρεμένους ΛΟΑΤΚΙ+

Ο Κ.Μητσοτάκης πήγε στο Μεγάλο Σπήλαιο αλλά ο ηγούμενος και οι μοναχοί αρνήθηκαν να τον δουν! – Δεν χτύπησε ούτε το σήμαντρο!

Κατά την σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη στο Μεγάλο Σπήλαιο, στα Καλάβρυτα, τον περίμενε μία δυσάρεστη… έκπληξη, καθώς ο Ηγούμενος και οι μοναχοί του μοναστηριού, αποφάσισαν να εκφράσουν την δυσανασχέτησή τους για την πρόσφατη ψήφιση του νόμου που επιτρέπει την υιοθεσία παιδιών από «παντρεμένους» ΛΟΑΤΚΙ+, αρνούμενοι να τον υποδεχτούν.

Ο πρωθυπουργός το μόνο που βρήκε στο Μεγάλο Σπήλαιο, ήταν οι μαθητές από το 2ο γενικό Λύκειο Φαρσάλων στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής, με τους οποίους και φωτογραφήθηκε.

Απουσίαζαν τόσο ο Ηγούμενος όσο και οι μοναχοί, με την επίσημη ενημέρωση να κάνει λόγο για πρόβλημα υγείας του Ηγούμενου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν σήμανε ούτε το σήμαντρο, ως μία συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας για την υπερψήφιση του νόμου για ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.