ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Καρδίτσα: Η επίθεση των πολιτών κατά του Κ.Αγοραστού – Οργισμένοι τον προπηλάκισαν – Τον «έσωσε» η αστυνομία (βίντεο)

Ένα μέρος των πολιτών προσπάθησε να συγκρατήσει τους υπόλοιπους, που του εκσφενδόνισαν κάποια αντικείμενα και νερά

Καρδίτσα: Η επίθεση των πολιτών κατά του Κ.Αγοραστού – Οργισμένοι τον προπηλάκισαν – Τον «έσωσε» η αστυνομία (βίντεο)

Αντιμέτωπος με την οργή των πολιτών της Θεσσαλίας ήρθε το περασμένο Σάββατο (9/9) ο Κώστας Αγοραστός.

Εδώ και κάποιες ώρες, ένα βίντεο κυκλοφορεί στα social media, από αυτήν ακριβώς την επίθεση του περασμένου Σαββάτου, και δείχνει τους αγανακτισμένους κατοίκους του Παλαμά Καρδίτσας να υποδέχονται με «ξύλο» τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας έφτασε στην Καρδίτσα με ένα μαύρο αγροτικό αυτοκίνητο και εκεί οι κάτοικοι τον έβριζαν και χτύπαγαν το όχημα.

Μάλιστα, προσπάθησαν να ανοίξουν τις πόρτες, ενώ έσπασαν και τον καθρέφτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Αγοραστός έφθασε στο κέντρο πολλαπλών χρήσεων στις 11:45 π.μ. το περασμένο Σάββατο, 9 του μηνός. Αρχικά δέχθηκε λεκτική επίθεση από εξαγριωμένους πολίτες. Στη συνέχεια η ένταση κλιμακώθηκε, ενώ αρκετοί κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

Ένα μέρος των πολιτών προσπάθησε να συγκρατήσει τους υπόλοιπους, που του εκσφενδόνισαν κάποια αντικείμενα και νερά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση αστυνομικής δύναμης, που απομάκρυνε τον Κώστα Αγοραστό, ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε από τον Παλαμά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.