ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Η.Κασιδιάρης κατά Δ.Μιχάκη για το όνομα «Έλληνες» στα κόμματά τους

Και οι δύο προσφεύγουν στον Άρειο Πάγο

Η.Κασιδιάρης κατά Δ.Μιχάκη για το όνομα «Έλληνες» στα κόμματά τους

Ηλίας Κασιδιάρης και Δημήτρης Μιχάκης προσφεύγουν ό ένας εναντίον του άλλου εν όψει των βουλευτικών εκλογών μέσα στις δικαστικές αίθουσες του Αρείου Πάγου.

 Ο Δημήτρης Μιχάκης ιδρυτής του κόμματος Έλληνες έχει καταθέσει προσφυγή σε βάρος του Εθνικού Κόμματος Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη.

Και ο τελευταίος έχει καταθέσει προσφυγή σε βάρος του Δημήτρη Μιχάκη. Και οι δύο προσφυγές εξετάζονται από την Ολομέλεια του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Ο Δημήτρης Μιχάκης ζητάει να απαγορευθεί η χρήση της επωνυμίας Έλληνες από το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Μιχάκης ζητάει να αφαιρεθεί η επωνυμία Έλληνες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όπου άλλου έχει αναρτηθεί ή δημοσιευθεί από το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη και ο ιδρυτής του Εθνικού Κόμματος Έλληνες με ανακοίνωσή του στα μέσα ενημέρωσης να αναγνωρίσει ότι το κόμμα Έλληνες υφίσταται από το έτος 2012 με ιδρυτή τον Δημήτρη Μιχάκη.

Από την άλλη πλευρά ο Ηλίας Κασιδιάρης επικαλείται ότι το κόμμα Έλληνες έχει σήμα που προσιδιάζει με αυτό της Βεργίνας, ότι δεν έχει συνδυασμούς σε όλη την Ελλάδα και κατά συνέπεια είναι προσχηματική η δήλωση συμμετοχής του στις εκλογές και τέλος ότι δεν έχει τις απαιτούμενες από τη νομοθεσία 200 υπογραφές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη, από το Α1 Πολιτικό Τμήμα εξετάζονται και άλλες δύο προσφυγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.